Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Sperret
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 30
![]() |
Kan karbo "oppstå"?Kan karbiser "oppstå"? Da mener jeg under behandling av maten. Dersom jeg f.eks rister pekanøtter i en panne med en dråpe smør, oppstår det karbiser? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#2 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?Nei, karbisene er allerede i næringsmiddelet. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#3 |
Nytt Medlem
Medlem siden: May 2009
Innlegg: 9
![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?Kokte gulerøtter da? i forhold til rå? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: EasyLife-livstilsendring.
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: østfold
Innlegg: 1.332
![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?de trekker vel til seg vann, og karboene vil da bli mindre i forhold til pr. 100g.
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: L C H F f o r l i f e .
![]() |
![]() |
#5 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?sjekk her..... : http://www.matvareguiden.no/sokemask...t&type=matvare |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#6 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?men det var visst forskjellige typer.... ser jeg nå.... kokt-/norsk rå gulrot har begge 6,7.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 504
![]() ![]() ![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?Hvis matvarens masse blir mindre under tilberedning kan du si at det er mer karbohydrater i 100 gram tilberedt vare i forhold til 100 gram utilberedt vare. Og motsatt hvis massen blir større ved koking. Det er jo uansett enklest å forholde seg til utilberedte verdier, og eventuelt veie før du tilereder. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: OE
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2005
Hvor: Bergen
Alder: 43
Innlegg: 2.146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Kan karbo "oppstå"?
GI forandrer seg når man koker gulrøttene, men karbomengden er den samme.
__________________
Min lavkarbo blogg |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
Emneord |
karbohydrat pekanøtt |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Er det noen som praktiserer "spisedag",eller "karbo-måltid"? | Borealis | Lavkarbo generelt | 4 | 02-11-10 14:14 |
"Spiser du for lite karbo får du ikke drømmekroppen" | Hillelille | Lavkarbo generelt | 16 | 31-07-09 09:31 |
Ingen "retning", hvilken fordeling av karbo/protein/fett? | FakeSmile | Lavkarbo generelt | 1 | 02-05-09 00:27 |
Hva er "verst"? For lite fett, eller for mye karbo? | hansola | Spørsmål og svar | 9 | 30-04-08 23:54 |
Fra lite karbo til "normal" kost | nystolen | Spørsmål og svar | 2 | 12-08-07 18:54 |