Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Gerd

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 06-09-07, 15:01   #1
Tittentei
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Utenfor Bergen
Alder: 54
Innlegg: 749
Tittentei har en fantastisk aura rundt segTittentei har en fantastisk aura rundt seg

Gerd

"Jeg kjøper First Price sine, bruker de masse! lager i ildfast form med squash, aubergine, vårløk, fersk sjampinjong. Salt, pepper, dill. Smør. Av og til en fløteskvett oppi og rekeost. Stekes med lokk eller folie. Serveres med smørstekt blomkål og brokkoli som "potet". Nammis "

Takk for tips, kopierte det du skrev jeg i tråden min, for jeg lurer på hvor lenge du steker dette i ovnen og hvor mange grader du bruker? da steker du ingenting på forhånd? når du steiker blomkål og brokkoli, bare skjærer du de i litt små biter da og steker i smør? har ikke gjort det før jeg så må jo være sikker på det blir riktig

__________________


Tittentei er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 06-09-07, 15:06   #2
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Gerd

Opprinnelig lagt inn av Tittentei, her.

"Jeg kjøper First Price sine, bruker de masse! lager i ildfast form med squash, aubergine, vårløk, fersk sjampinjong. Salt, pepper, dill. Smør. Av og til en fløteskvett oppi og rekeost. Stekes med lokk eller folie. Serveres med smørstekt blomkål og brokkoli som "potet". Nammis "

Takk for tips, kopierte det du skrev jeg i tråden min, for jeg lurer på hvor lenge du steker dette i ovnen og hvor mange grader du bruker? da steker du ingenting på forhånd? når du steiker blomkål og brokkoli, bare skjærer du de i litt små biter da og steker i smør? har ikke gjort det før jeg så må jo være sikker på det blir riktig

Jeg steker det på ca 225 grader i 20-30 minutt, midt i ovnen. Blomkål og brokkoli steker jeg i buketter i 2-3 ss smør. Kan gjerne bli litt stekeskorpe på dei. Legger på lokk og lar de stå til fisken er ferdig. Da er de fremdeles litt harde og gode å tygge

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 06-09-07, 15:47   #3
Tittentei
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Utenfor Bergen
Alder: 54
Innlegg: 749
Tittentei har en fantastisk aura rundt segTittentei har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Gerd

Tusen takk da skal jeg ut og handle og prøve denne retten en av dagene

__________________


Tittentei er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 06-09-07, 16:00   #4
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Gerd

Opprinnelig lagt inn av Tittentei, her.

Tusen takk da skal jeg ut og handle og prøve denne retten en av dagene

Gjør også sånt med kyllingfileer. Ikke dill og rekeost og fløte i da, men lager sjampinjongsaus attåt.

Kan variere i det uendelige med kjøtt, fisk og kylling og diverse grønnsaker i form. Lettvint måte å lage mat på

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Gammel 06-09-07, 21:50   #5
Titti
Seniormedlem
 
Titti sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 8.607
Titti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt avTitti har veldig mye å være stolt av

Sv: Gerd

Jeg digger også og lage middag på den måten

__________________


Titti er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ED uten produkter... Svar med sitat
Gammel 07-09-07, 12:32   #6
Tittentei
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Utenfor Bergen
Alder: 54
Innlegg: 749
Tittentei har en fantastisk aura rundt segTittentei har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Gerd

Da skal jeg prøve fiske retten din Kan jeg hive opp i litt løk, brokkoli og blomkål og? og f.eks litt creme f? så det blir litt saus?

__________________


Tittentei er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 07-09-07, 12:34   #7
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Gerd

Opprinnelig lagt inn av Tittentei, her.

Da skal jeg prøve fiske retten din Kan jeg hive opp i litt løk, brokkoli og blomkål og? og f.eks litt creme f? så det blir litt saus?

Jepp, det kan varieres i det uendelige Det hender jeg putter i blomkål og brokkoli i forma, og da er det "alt i ett"- form. Mindre oppvask

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Gerd, hva er knekkis? Trolla Ketolysekuren 3 01-08-07 23:24
Hei Gerd! mam Ketolysekuren 9 07-02-07 16:49


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no