Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
31-07-14, 18:14 | #1 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 56
Innlegg: 5.374
|
Sotad laksVi har nettopp vært i Sverige og der spiste vi noe de kalte "sotad lax" og det var kjempegodt og jeg tenkte at dette må jeg da klare å lage selv!
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) |
01-08-14, 18:27 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
|
Sv: Sotad laks
Dette så knallgodt ut (sjekka bilder)! Skal testes!
__________________
Æ står han a! ♥
|
Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ |
11-08-14, 15:02 | #3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
|
Sv: Sotad laksDette skal jeg jammen prøve! Kanskje med sukrin gold? Vil tro det funker (skal jo i prinsippet karamelliseres det også, om jeg ikke husker feil)
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011. Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg. Min journal |
Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) |
13-08-14, 12:03 | #4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
|
Sv: Sotad laksDa kan jeg også melde at dette smaker fantastisk! Vil tro man får bedre karamelliseringseffekt med Tagatesse, men det fikser ikke magen min, så det ble Sukrin Gold. Kan varmt anbefales! Jeg stekte mine i teflonpanne siden jeg var så usikker på hvordan Sukrinen reagerte (og jeg ikke ville ødelegge jernpannen min) - den smelter, men blir ikke sånn "karamell-aktig". Men den gir veldig god smak.
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011. Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg. Min journal |
Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) |
13-08-14, 22:13 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
|
Sv: Sotad laksJeg prøvde med tagatesse - retten ble kjempegod, men det brant seg veldig godt fast i jernpanna. Skal prøve med sukrin gold en annen gang, og da tror jeg det blir teflon, ja
__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson Gracella http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970 |
Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold |
18-08-14, 14:10 | #6 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 56
Innlegg: 5.374
|
Sv: Sotad laks
De andre søtningsstoffene funker sikkert ikke likt som sukker nei. Teflonpanne på sterk varme er vel ikke helt å anbefale, derfor jernpanne.
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) |
07-01-15, 13:56 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 1.069
|
Sv: Sotad laksJeg vurderer å prøve denne i dag, men ble litt usikker da jeg leste at tagatessen brant seg fast i jernpanna. Du ødela ikke panna eller? Har bare tagatesse, ikke sukrin gold eller noe annet. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
07-01-15, 16:17 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
|
Sv: Sotad laksDersom du er redd for jernpanna, kan kanskje denne droppes og heller hele retten lages i ovn? Tagatesse karamelliseres lettere enn sukker, mulig du får samme effekt uten noen som helst steking i panne
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011. Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg. Min journal |
Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) |
07-01-15, 16:20 | #9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 1.069
|
Sv: Sotad laksAntar det ikke er så lett å få begge sider stekt og karamellisert i ovnen? Er forsåvidt ikke så veldig redd for panna, den er gammal og godt brukt. Men er jo ikke vits å ødelegge den med vilje heller Har en slitt teflonpanne så kan kanskje prøve den. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
07-01-15, 16:38 | #10 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 56
Innlegg: 5.374
|
Sv: Sotad laks
Vi har brukt brunt sukker vi. Og som du tror så tror heller ikke jeg at du får i nærheten av samme resultat ved kun ovns-steking, det er jo karamelliseringen mot den varme stekepanna som gjør susen.
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) |
07-01-15, 16:46 | #11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 1.069
|
Sv: Sotad laksMen brunt sukker er ikke veldig lavkarbo Men så ei lenger opp i tråden brant fast tagatessen i panna. Jeg får prøve i jernpanna kanskje, og bare se hvordan det går. Men det blir ikke før til helga |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
07-01-15, 17:12 | #12 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 56
Innlegg: 5.374
|
Sv: Sotad laks
Nei, det er ikke akkurat lavkarbo nei... Vi bruker jernpanna til dette, men jeg vet jo ikke hvordan tagatessen oppfører seg.
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) |
07-01-15, 17:16 | #13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 1.069
|
Sv: Sotad laksDet er verdt å teste ut Ser jo så godt ut |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Mmm, laks! | actually | Middag | 2 | 06-01-12 22:45 |
laks i ovn | magdalena | Middag | 4 | 05-10-11 10:14 |
Laks med baconostsaus | Gerd | Middag | 7 | 03-05-10 17:01 |
Ny vri på laks | Adriane | Middag | 3 | 16-10-08 11:21 |
Laks i ovn | Aadi | Middag | 0 | 23-02-06 00:27 |