Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Gelatin og splendaHei, hei.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#2 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaHvilket blandingsforhold hadde du med gelantinen da? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Alder: 56
Innlegg: 569
![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaDu må sikkert ha litt mer gelatin i. Når man lager ostekake med sånne sukkerholdige gelepakker, brukes ca halv vann mengde for å få kaka stiv nok. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Keto, fri for gluten, egg og melk
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2010
Alder: 56
Innlegg: 569
![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splenda... og sukker / sukrin / splenda har ingenting å si i denne sammenheng. Det er kun for sødmen. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Keto, fri for gluten, egg og melk
![]() |
![]() |
#5 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Sv: Gelatin og splenda
Hei Gerd! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#6 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splenda
Bør nok doble gelantinen, tenker jeg.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#7 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Sv: Gelatin og splendaOps... Glemte 1 dl vann.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaDet er nok altfor lite gelatin |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#9 |
Jeg kan og jeg vil!
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaDu har nok hatt for lite gelantin i |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: 1
![]() |
![]() |
#10 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Sv: Gelatin og splendaHer er originaloppskriften: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 968
![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaHm, når han lager den i "En bit av Norge" så sier han at man skal ha oppi 3 gelatinplater til mengdene beskrevet over. Høres fortsatt lite ut, men i hvert fall bedre enn to |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Dag Viljen Poleszynski er en bra mann:)
![]() |
![]() |
#12 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 30
![]() |
Sv: Gelatin og splendaSukker/honning er med på å gjøre ostemassen tykkere når den er avkjølt, så når du bruker splenda i stedet trenger du mer gelatin for å kompensere for det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#13 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Sv: Gelatin og splenda
Det ante meg at det var noe sånt |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#14 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Oppegård kommune utenfor Oslo
Innlegg: 209
![]() |
Sv: Gelatin og splenda
Litt irriterende at de legger ut oppskrifter med feil mengde, da.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 968
![]() ![]() ![]() |
Sv: Gelatin og splendaJa, litt sløvt av dem, men godt det var prøvebaking! Lykke til med neste forsøk |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Dag Viljen Poleszynski er en bra mann:)
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Gelatin i isen = ingen krystallisering! | Iset | Oppskrifter | 21 | 23-08-11 12:54 |
Splenda? | Gange | Spørsmål og svar | 5 | 08-04-10 11:42 |
Om gelatin og hva pølser inneholder & sånn | Goggen | Lavkarbo generelt | 16 | 14-01-08 14:42 |
Splenda | polvott | Lavkarbo generelt | 5 | 11-08-06 22:24 |
gelatin | dingpot | Induksjonen | 10 | 08-12-04 02:14 |