Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Annen mat Her kan dere poste alt det som ikke passer under de andre kategoriene. Feks. lavkarbosauser, dressinger, og gode erstatninger for ting en savner når en spiser lavkarbomat. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
19-02-11, 16:37 | #51 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2009
Innlegg: 84
|
Sv: Den store majonestråden!Nå har jeg laget majones med 50/50 mild olivenolje og rapsolje. Det smakte...olje... Usj, jeg kastet det jeg. Jeg prøver en gang til med kun raps, får håpe det smaker bedre! |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
29-04-11, 02:25 | #52 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2007
Hvor: Vestfold
Alder: 60
Innlegg: 807
|
Sv: Den store majonestråden!Laga majonesen med rapsolje og det gikk fint.
__________________
Tålmodighet er en dyd Min journal : http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=43485 |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse |
29-04-11, 10:46 | #53 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2007
Hvor: Klepp Stasjon
Alder: 42
Innlegg: 645
|
Sv: Den store majonestråden!Hmmm og jeg som inbiller meg at jeg ikke liker majones, trodde ikke den var laget av egg... for jeg elsker jo egg... |
Min kostholdsfilosofi: 100-150 karb og 1500-1600kcal |
30-04-11, 13:06 | #54 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 40
Innlegg: 4.053
|
Sv: Den store majonestråden!Jeg innbiller meg at til og med jeg vil like majones hvis jeg bare får en god hjemmelaget en. Kjøpemajones er blærk. Kjøpedressing er også blærk, men når jeg lager selv så kan jeg spise dressingen slik den er uten noe til. |
Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC |
30-04-11, 14:56 | #55 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 39
Innlegg: 6.608
|
Sv: Den store majonestråden!Eeelsker majones, selv om jeg fortsatt sliter med å finne den riktige smakskombinasjonen for hjemmelaget. Har nå kjøpt inn linfrøolje, skal prøve å bruke noen skvetter av den også, kanskje!
__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus! -33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett |
22-05-11, 16:34 | #57 |
Nytt Medlem
Medlem siden: May 2011
Innlegg: 1
|
Sv: Den store majonestråden!Majones. Fikk et lite kick av å lage majo her for noen uker siden. Fantastisk enkelt. |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg |
22-05-11, 18:20 | #58 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Hurum
Alder: 46
Innlegg: 1.075
|
Sv: Den store majonestråden!Det hadde vært fint om dere skriver hva slags olje dere bruker, altså merket. Og om den er kaldpresset, uraffinert osv.
__________________
(Tio)mamma til Snuppa 07 og Fjokken 10 og gift med Skycrane Barna våre er et resultat av lavkarbo da jeg har PCOS Og så er jeg minus 27 kg! |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
22-05-11, 19:25 | #59 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Asker
Alder: 64
Innlegg: 11.116
|
Sv: Den store majonestråden!Ingenting slår Mills majones, nei ! |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse |
23-05-11, 19:05 | #60 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: Buskerud
Alder: 61
Innlegg: 714
|
Sv: Den store majonestråden!
Denne forsøkte jeg, men...
jeg fikk ikke majones. Flytende blei den. Alt var romtemperert, brukte høyt, tynt glass, og hadde olja forsiktig på toppen før jeg begynte. Det sa "svup" så var alt blanda og flytende. Kan jeg gjøre noe for å få det tykkere, eller skal jeg bare kaste og forsøke på nytt? |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse |
23-05-11, 19:08 | #61 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 53
Innlegg: 6.244
|
Sv: Den store majonestråden!
Brukte du vanlig stavmixer? Jeg har brukt kalde egg og romtemp olje og aldri opplevd at det skiller seg. Det finnes triks for å fikse det om det skiller seg, en skje med iskaldt vann er en av de. Det må piskes ganske kraftig da - så jeg bruker stavmixer Det kan være greit og ha maskinen i gang når du begynner å helle oljen... tynn tynn stråle først, deretter kan du øke på. |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ |
21-08-11, 08:17 | #62 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 1
|
Sv: Den store majonestråden!Denne oppskriften er helt nydelig, bruker alltid denne |
Min kostholdsfilosofi: Nybegynner LCHF |
21-08-11, 12:11 | #63 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 50
Innlegg: 6.228
|
Sv: Den store majonestråden!Min erfaring med hjemmelaget majones er at man her ikke skal bruke extra virgin olivenolje, men heller en (helst) kaldpresset av lavere kvalitet. Extra virgin smaker MYE oliven, og en seinere pressing har mindre sterk smak.
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint |
Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Fakta og feiloppfatinger om Atkins Ernæringsmessige Tilnærming | HP | Atkins kosthold | 22 | 24-06-08 16:56 |
Melk | Kristian | Generell ernæringsdebatt | 39 | 06-06-05 04:52 |
En liten själ talar med Gud | Fedonisten | Livets lyse side | 1 | 05-05-04 19:57 |