Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Kake/dessert og snacks Her kan du poste dine lavkarbo-oppskrifter av desserter, snacks, lavkarbokaker og andre lavkarbovennlige godterier. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
29-10-11, 19:27 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 94
|
Hjemmelaget sjokoladeJeg har eksperimentert litt med hjemmelaget sjokolade i dag. Noen som har tips til hvordan man kan få en lysere/mildere sjokolade? Litt mer sommelkesjokolade, liksom... Ungene synes (foreløpig) at det er bedre enn mørk sjokolade. |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
29-10-11, 19:40 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Troms
Innlegg: 796
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladeJeg har laget sjokolade, og brukt kakao i stedet for mørk sjokolade. Da kan man variere med hvor mye kakao man har i. Sist redigert av Bik : 29-10-11 kl 23:44. |
Min kostholdsfilosofi: Egendefinert |
29-10-11, 19:49 | #3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Troms
Innlegg: 796
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladeBle bare 4,51 karber på hele posjonen, og det ble 15 sjokoladehjerter, noe som blir bare 0,3 karber pr bit |
Min kostholdsfilosofi: Egendefinert |
29-10-11, 22:08 | #4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 50
Innlegg: 6.228
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladeTil barn hadde jeg laget mørk, men tilsatt hakkede usaltede cashewnøtter. Det siste mildner sjokoladen veldig... Kan også bruke mandler/hasselnøtter. Valnøtter er vel en mer voksen smak. Alternativt bruker du mer kakaosmør og mindre kakaopulver. Om man ikke er bekymret for karbohydratene kan man også bruke puffet ris, hakket aprikos (igjen en mer voksen smak) eller rismel.
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint |
Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. |
29-10-11, 22:10 | #5 |
Admin
Medlem siden: Nov 2004
Hvor: Bergen
Alder: 42
Innlegg: 15.345
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladeLitt fløte funker også, da blir sjokolademassen mye tykkere. Jeg rører det inn når sjokoladen er nesten smeltet over vannbad. Også har jeg en liten klatt smør i |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
29-10-11, 23:53 | #6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Alder: 35
Innlegg: 512
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladedet jeg syns fungerer best er å bruke kakaopulver og ikke kakaomasse, og ha litt cashewnøttesmør eller mandelsmør i sjokoladen, helst den fra ihervb, uten noen biter, da blir det en mild og veldig god sjokolade |
Min kostholdsfilosofi: egen |
30-10-11, 12:58 | #7 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 94
|
Sv: Hjemmelaget sjokoladeTakk for gode tips, alle sammen! Jeg får prøve meg fram litt og litt her. |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
30-10-11, 16:57 | #8 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: Stavanger
Innlegg: 82
|
Re: Hjemmelaget sjokoladenam! nam! og takk! takk! sier bare jeg |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo ketolyse |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Hjemmelaget tomatsuppe! | Sandy | Middag | 1 | 05-01-13 07:32 |
Hjemmelaget is | bobbla | Kake/dessert og snacks | 5 | 25-02-11 23:12 |
Hjemmelaget is | Momse | Kake/dessert og snacks | 18 | 14-05-10 18:15 |
Hjemmelaget sjokolade | Frk.Sunshine | Ketolysekuren | 6 | 06-10-09 21:36 |
70 % sjokolade eller kunstig søtet sjokolade? | donjuanwannabe | Lavkarbo generelt | 11 | 21-06-07 01:11 |