![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Voss
Alder: 46
Innlegg: 51
![]() |
RabarbaraEg har hagen full av rabarbra og har lyst å bruke den... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Rabarbra!Jeg laget rabarbra suppe. Byttet ut sukkeret med splenda.
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Feb 2009
Hvor: Hedmark
Innlegg: 23
![]() |
Sv: Rabarbara!Om du baker brød erstatninger, kanskje du kunne laget syltetøy av noe. Med splenda el som søtning?
__________________
Storemor |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Gjøvik
Alder: 57
Innlegg: 616
![]() ![]() |
Sv: Rabarbara!Jeg har laget rabarbra suppe, grøt, kompott med splenda og JBK som tykningsmiddel. Når jeg koker det ser det litt ugjennomsiktig ut med det første etter at JBK'en er kommet i, men det endrer seg etter noen minutters koking. Så derfor har jeg i JBK litt tidligere enn jeg ville hatt i potetmel som jeg brukte før. Synes JBK kan bli litt "slimete" i sauser og sånt, men i rabarbra supper osv blir det helt fint. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Rabarbara!
Jeg har desverre ikke samme erfaring. I tillegg så kjenner jeg bismaken veldig godt. Måtte kaste første ladning med suppe jeg lagde
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Rabarbara | Hannehk | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 26 | 20-06-10 19:25 |