Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Rabarbara

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 19-06-09, 00:08   #1
Vibekebra
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Voss
Alder: 46
Innlegg: 51
Vibekebra er på en erverdig vei

Rabarbara

Eg har hagen full av rabarbra og har lyst å bruke den...

Noen som har tips til ka eg kan lage i ketolyseånd?

__________________


Vibekebra er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 19-06-09, 09:41   #2
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Rabarbra!

Jeg laget rabarbra suppe. Byttet ut sukkeret med splenda.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 20-06-09, 09:13   #3
storemor
Juniormedlem
 
storemor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Hvor: Hedmark
Innlegg: 23
storemor er på en erverdig vei

Sv: Rabarbara!

Om du baker brød erstatninger, kanskje du kunne laget syltetøy av noe. Med splenda el som søtning?

__________________
Storemor
storemor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 20-06-09, 11:58   #4
Skippy
Seniormedlem
 
Skippy sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Gjøvik
Alder: 57
Innlegg: 616
Skippy har en fantastisk aura rundt segSkippy har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Rabarbara!

Jeg har laget rabarbra suppe, grøt, kompott med splenda og JBK som tykningsmiddel. Når jeg koker det ser det litt ugjennomsiktig ut med det første etter at JBK'en er kommet i, men det endrer seg etter noen minutters koking. Så derfor har jeg i JBK litt tidligere enn jeg ville hatt i potetmel som jeg brukte før. Synes JBK kan bli litt "slimete" i sauser og sånt, men i rabarbra supper osv blir det helt fint.

Skippy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 20-06-09, 13:20   #5
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Rabarbara!

Opprinnelig lagt inn av Skippy, her.

Synes JBK kan bli litt "slimete" i sauser og sånt, men i rabarbra supper osv blir det helt fint.

Jeg har desverre ikke samme erfaring. I tillegg så kjenner jeg bismaken veldig godt. Måtte kaste første ladning med suppe jeg lagde Men jeg brukte littpotetmel, det ble uansett så lite et det blir mindre enn noen få gram pr porsjon.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Rabarbara Hannehk Spørsmål om matvarer og oppskrifter 26 20-06-10 19:25


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no