Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
06-06-08, 10:45 | #1 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Oppbevaring av matNoen spørsmål om oppbevaring av mat: |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
06-06-08, 11:09 | #2 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2006
Hvor: I Lofoten
Innlegg: 256
|
Sv: Oppbevaring av matHar hørt at det vil være en bakterieoppblomstring i kjøtt etter opptining. De fleste bakterier dør ved kuldebehandling, men ikke sporer, og disse blir det liv i ved opptining. Da bør man tilberede maten og spise den. Men tror det går greit å steke\koke opptinet mat, og så fryse det. Tror jeg.. |
Min kostholdsfilosofi: lite sukker, lite fett |
06-06-08, 13:30 | #3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Østlandet
Alder: 62
Innlegg: 36
|
Sv: Oppbevaring av matHei
__________________
Hilsen Skytten Blogg: http://forum.lavkarbo.no/blog.php?u=6006 Album: http://forum.lavkarbo.no/album.php?u=6006 |
Min kostholdsfilosofi: Ketosekuren:) |
06-06-08, 13:39 | #4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 47
Innlegg: 4.446
|
Sv: Oppbevaring av mat
Frysing reduserer forråtnelsesprossessen kraftig, slik at bakterieveksten kontrolleres. Kvaliteten vil allikevel forringes etter hvert.
Jeg har hørt at ferske kjøttvarer bør spises innen 2-3 dager.
Agurk og salat er vel det eneste jeg ikke ville fryst, det blir bare helt blaut. Sopp og paprika blir også bløtt, men syns likevel det går fint å bruke det i varm mat etter nedfrysing. |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
07-06-08, 15:26 | #5 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av matTakk takk takk ! |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
09-06-08, 18:32 | #6 |
Supermoderator
Medlem siden: Jul 2005
Innlegg: 2.025
|
Sv: Oppbevaring av mathttp://www.matoppskrift.no/sider/Konsfrysing.asp
__________________
Vil du ha en ticker? Les her
|
Min kostholdsfilosofi: Lchf |
10-06-08, 17:28 | #7 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av matKult! Veldig nyttig |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
10-06-08, 20:35 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 66
Innlegg: 3.622
|
Sv: Oppbevaring av matFor en nyttig tråd. Denne vil jeg abbonere på. Noen som vet hvor lenge vi kan oppbevare reker på plastbokser etter de er åpnet også? Det lurte jeg på i morges. Var usikker. Derfor kastet jeg hele greia.
__________________
Min Journal |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
10-06-08, 21:23 | #9 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av matReker på lake lukter jo ikke så stas i utgangspunktet, så det er kanskje ikke så lett å si. Men jeg har en greie med max 3 dager i kjøleskapet på mat i åpnet emballasje, bortsett fra ost, da. |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
11-06-08, 00:40 | #10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 66
Innlegg: 3.622
|
Sv: Oppbevaring av matoooooops. Trodde det varte lengre jeg. Da har jeg veldig ofte levd farlig.
__________________
Min Journal |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
11-06-08, 08:08 | #11 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av matDet er vel heller min og sambos tulleangst som fører til akkurat dette, men det gjelder vel i størst grad makrell i tomatbokser f.eks, og andre ting som ikke kan lukkes helt når de først er åpnet. |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
11-06-08, 10:03 | #12 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2008
Alder: 38
Innlegg: 132
|
Sv: Oppbevaring av mat
Man får jo kjøpt de fine gule lokkene. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
12-06-08, 22:02 | #13 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av matDet siste aner jeg ikke, men hva med å fryse ned noe av matrestene? |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
12-06-08, 22:11 | #14 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 66
Innlegg: 3.622
|
Sv: Oppbevaring av mat
Jeg synes ikke blomkål smaker godt dagen etter. Desverre. Broccoli synes jeg går bedre.
__________________
Min Journal |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
12-06-08, 23:13 | #15 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2008
Alder: 38
Innlegg: 132
|
Sv: Oppbevaring av mat
Vi har så liten fryser.
Æsj. Jeg liker ikke broccoli som følge av tvang som barn. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
13-06-08, 17:26 | #16 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
|
Sv: Oppbevaring av mat
Åh, jeg ønsker meg ekstra fryser! |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ |
13-06-08, 23:46 | #17 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2008
Alder: 38
Innlegg: 132
|
Sv: Oppbevaring av matVi ønsker oss også, vurderer å sette den på det ene gjesterommet. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Kopi av e-mail sendt Mat & Helse | Nille | Nyheter / media | 4 | 20-02-05 19:10 |
Mat og Helse om Atkins | Aline | Induksjonen | 7 | 19-02-05 20:26 |