Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2005
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 365
![]() ![]() |
Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Jeg liker veldig godt suppe som er kokt på gammelmåten... med kraftbein, kjøtt, sellerirot, persillerot, gulrot, løk og kål. Slik kraft er også nydelig til sauser. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Foreløpig moderat/restrektiv lavkarbo.
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Godt spørsmål
__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2005
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 365
![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Det som er vanskelig er jo å regne det ut... men jeg synes liksom ikke det skal stoppe meg fra å lage slik mat. Det må da være relativt lite karbo pr liter? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Foreløpig moderat/restrektiv lavkarbo.
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Hvorfor ikke rekne på 3 måter. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Jeg tror krafta blir like god uten...kok på purre, løk, sellerirot,persillerot..men nå litt senere på sommeren er det jo fint å putte alt det grønne avskjæret fra nye grønnsaker i krafta da! Da kan du jo ha i gresset fra et par gullerøtter..buntet sammen med løpstikke,gresset fra de andre røttene og evnt. andre urter du liker
__________________
Oppskriftene mine finnes her: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614 Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF...
![]() |
![]() |
#7 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Innlegg: 460
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?Hvis en skal bruke de grønnsakene som kokes er det fint å kjøre dem i sånn "Foodprofessor". Suppa blir fyldig og fin. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Er tilbake til en mellomting Ketolyse/Skaldemann
![]() |
![]() |
#8 |
Medlem
Medlem siden: May 2009
Hvor: Tromsø
Innlegg: 190
![]() |
Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?
Må si meg enig her |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Beregne energiprosent | Homer Simpson | Spis deg ned i vekt med Skaldeman | 38 | 15-09-11 20:24 |
Hvordan kan tunfisk ha karber? | Sugarpill | Lavkarbo generelt | 4 | 05-08-07 15:41 |
Karber og kraft av grønnsaker | Kanutten | Lavkarbo generelt | 1 | 02-02-07 22:21 |
Beregne karbohydrater | Lillian74 | Lavkarbo generelt | 8 | 13-01-06 23:44 |
Hjemmelaget dressing...hvor mye karber?? | konepone | Spørsmål og svar | 5 | 09-01-06 14:51 |