Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Middag

Tex Mex-mat

Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 10-06-09, 17:47   #1
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei
Post

Tex Mex-mat

Jeg er veeeldig glad i Tex Mex mat og i mange år har jeg laget gode retter fra en bok jeg har. Imidlertid leser jeg nå kokeboken med en annen interesse nå når jeg går på lavkarbo og jeg legger merke til utrolig mange retter som er passende. Jeg tenkte å legge ut opskrifter fra den boken etterhvert som jeg får tid. Både orginalen og justert for lavkarbo. Tror det er mange som vil ha interesse av det.
Hvis noen har erstatninger og kan finne karboinnhold så hadde det vært gøy det og. Begynner med gamle kjenninger. Legger dem i egne innlegg. kan evt samle det etterhvert...

Boken heter forøvig TEX MEX.

Lykke til

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 17:56   #2
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

SALSA CRUDA
(Tomatsalsa)
6 porsjoner

5 modne tomater, del dem, klem ut kjernene og skjær kjøttet i små terninger.
3 vårløk, finhakket
1 liten grønn chili, uten frø, finhakket.
1 1/2 ss hakket frisk koriander.
Saften av 1 lime.
1 ts salt. (Smakt det til, det kan bli litt mye)
2 ts "sukker" (Splenda om du vil ha noe søtt i, smak deg til)

Bland alt og la det stå og trekke 1 time før servering. Utmerket før maten sammen med nachochips (Til gjestene ikke sant ) som man dypper med eller til taco, enchilada eller fajita.

Denne lager jeg OFTE, er veldig frisk og gjestene vil alltid ha opskrift

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:02   #3
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

GUACAMOLE
(Avokadomos)
4 porsjoner

2 store avokado.
Saft av 1/2 lime.
1 tomat, flådd (det gidder aldri jeg....) (Dypp den i kokende vann først), uten kjerner i små terninger.
1/2 chili, uten frø, finhakket.
1/2 liten løk, finhakket.
3 ss hakket frisk koriander.
salt og pepper

Mos avokadokjøttet sammen med limesaften i hurtigmikser eller med gaffel. Tilsett resten av ingrediensene og dekk til med plast. La guacamolen stå kjølig 1 time før servering. Serveres som du gjør med salsa.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:16   #4
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

RANCHERO SAUCE
(Sterk tomatsaus)
4 porsjoner

Denne sausen er svert anvendelig: Bruk den på "Huevos Rancheros" (Frokost med egg, oppskrift kommer) eller en frokostomelett, Bland den med pasta (Til familien) bruk den til taco eller som dip til grønnsaker eller nachochips (Gjester og familie).

3 ss olivenolje.
2 fedd hvitløk, finhakket eller presset.
1 liten løk, hakket.
5 store tomater, grovhakket eller 1 boks hakkede tomater.
2 ts tomatpure.
2 ts chipotlepasta (Røkt chillipasta) eller barbecuesaus eller 1-2 ts chillisaus.( Chipotle kan du lage ved å ta 2 ts tomatpure og 1/2 ts røkt paprikapulver eller røkt chillipulver)
1 ss hakket frisk oregano, eller 1 ts tørket.
1 ts "sukker" (evt splenda om du i det hele tatt vil ha det med, prøv uten først)
salt og nykvernet sort pepper.

Slik gjør du:
1. Varm oljen i en kasserolle og fres hvitløk og løk på middels varme til de er myke og blanke.
2. Tilsett tomatene og resten av ingrediensene og rør om.
3. Kok sausen uten lokk på middels varme i ca. 10 minutter. Smak om den er passe krydret. Sausen kan serveres både varm og kald.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:20   #5
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Tex Mex mat



Kanskje du har gode tips til noe ala "Hickory Smoked Honey" sauser også???

Bare lurte siden du nevner dette røyka paprika/chilipulveret.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:30   #6
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

HUEVOS RANCHEROS
(Ranch-egg)
4 porsjoner

Her kommer orginalopskriften først etter følger mine justeringer.

Egg, tortilla og refried beans er standard på frokostbordet - her den klassiske retten "Huevos Rancheros".

4 myke maistortillaer.
litt nøytral olje f.eks raps.
8 ss varm ranchero saus (Se oppskrift over).
4 speilegg, "sunny side up" (Stekt på en side, klarer du ikke det steker du på begge)
1 dl reven ost f.eks Cheddar eller jarlsberg.

Slik gjør du:
1. varm litt olje i en stekepanne og stek tortillaene lett på begge sider.
2. Legg dem på 4 tallerkner. Smør på ranchero saus og legg på speileggene.
3. Dryss på revet ost og server med avokadoskiver og evt (til gjester og familie) bønnestuing (Usikker på karbene der, har opskrift da)


Her er hva jeg gjør:

Siden jeg ikke spiser tortilla lager jeg en erstatning av egg. ta 1 egg og pisk det sammen. Stek det som en stor pannekake og legg den på tallerkenen som du skulle gjort med tortillaen. Jeg bruker ost med 0 karber.


Sist redigert av gryhelen : 10-06-09 kl 21:24.
gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:31   #7
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.



Kanskje du har gode tips til noe ala "Hickory Smoked Honey" sauser også???

Bare lurte siden du nevner dette røyka paprika/chilipulveret.

Har ikke akkuratt den men det kommer andre "smoked" retter...

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:33   #8
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Tex Mex mat

Opprinnelig lagt inn av gryhelen, her.

Har ikke akkuratt den men det kommer andre "smoked" retter...

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:50   #9
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

HOTTER THAN HELL DIP
(Sterk kjøttdeigdipp)
ca 6 porsjoner

"Hot" i to betydninger. Dippen er varm, og også varmt krydret. Perfekt istedet for forrett. Skylles ned med store klunker meksikansk øl. (Eller annet passende drikke )

400 g kremost, NB, ikke light. (Tines kremost naturell har mindre karber enn f.eks philadelphia og så har den ikke sånne sukkergreier i seg).
olje til steking.
1 løk, hakket.
1 paprika, hakket.
350 g kjøttdeig.
1 boks hakkede tomater.
2 fedd hvitløk, pressede.
1 ts malt spiskummen.
1 ts malt koriander.
1 krm kajennepepper eller noen dråper tabasco.
1 krm salt.
nykvernet sort pepper.
1 ts "sukker" (Splenda, om du i det hele tatt trenger, smak deg frem)
10 cm purre, i skiver.
150 g vellagret gul ost, revet.
3 ss jalapenos i skiver, fra glass eller boks.
50 g oliven, i skiver. (Sort er stiligst, grønne er sunnest)

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 225 grader. Smør osten utover bunnen av en ildfast form.
2. Varm litt olje i en tykkbunnet kasserolle. Stek løk, paprika og kjøttdeig under omrøring. Tilsett tomater, hvitløk og krydder. La sausen koke uten lokk i ca 5 minutter eller til den er tykk.
3. Legg kjøttsausen oppå osten i formen. Dryss på purre, reven ost, jalapenos og oliven. Gratiner i stekeovnen i ca 15 minutter til det bobler og osten er gylden. Server uiddelbart. (Gjester og familie kan spise nachos til, men den er kjempegod uten og)

Denne kan fint varmes opp eller legges i porsjonsformer og ha i kjøleskap og steke når det er behov. Utrolig god.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:59   #10
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

HOME OF THE HEART OMELET
(Mettende frokostomelett)
1 porsjon

2 egg.
2 ss vann.
salt og pepper.
smør til steking.
1/2 avokado, i skiver (vendt i sitronsaft)
1 ss hakket løk, helst rødløk.
2 ss salsa cruda (Se opskrift over) evt jalapenos i skiver fra glass.

Slik gjør du:
1. Visp egg og vann lett sammen med en gaffel. Krydre med salt og pepper.
2. varm litt smør i en stekepanne og hell i eggeblandingen. Skyv eggene fra kanten og inn mot midten med gaffelen så den løse eggemassen renner ned og stivner. Når eggene er nesten faste er omeletten ferdig, det tar bare et par minutter.
3. Server med avokado, løk, en klatt salsa eller legg noen skiver jalapenos på toppen.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 18:59   #11
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Tex Mex mat

Opprinnelig lagt inn av gryhelen, her.

HOTTER THAN HELL DIP
(Sterk kjøttdeigdipp)
ca 6 porsjoner

"Hot" i to betydninger. Dippen er varm, og også varmt krydret. Perfekt istedet for forrett. Skylles ned med store klunker meksikansk øl. (Eller annet passende drikke )

400 g kremost, NB, ikke light. (Tines kremost naturell har mindre karber enn f.eks philadelphia og så har den ikke sånne sukkergreier i seg).
olje til steking.
1 løk, hakket.
1 paprika, hakket.
350 g kjøttdeig.
1 boks hakkede tomater.
2 fedd hvitløk, pressede.
1 ts malt spiskummen.
1 ts malt koriander.
1 krm kajennepepper eller noen dråper tabasco.
1 krm salt.
nykvernet sort pepper.
1 ts "sukker" (Splenda, om du i det hele tatt trenger, smak deg frem)
10 cm purre, i skiver.
150 g vellagret gul ost, revet.
3 ss jalapenos i skiver, fra glass eller boks.
50 g oliven, i skiver. (Sort er stiligst, grønne er sunnest)

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 225 grader. Smør osten utover bunnen av en ildfast form.
2. Varm litt olje i en tykkbunnet kasserolle. Stek løk, paprika og kjøttdeig under omrøring. Tilsett tomater, hvitløk og krydder. La sausen koke uten lokk i ca 5 minutter eller til den er tykk.
3. Legg kjøttsausen oppå osten i formen. Dryss på purre, reven ost, jalapenos og oliven. Gratiner i stekeovnen i ca 15 minutter til det bobler og osten er gylden. Server uiddelbart. (Gjester og familie kan spise nachos til, men den er kjempegod uten og)

Denne kan fint varmes opp eller legges i porsjonsformer og ha i kjøleskap og steke når det er behov. Utrolig god.

Blir jo sulten jeg! Har ikke kopimaskin så jeg klipper og limer så det suser etter!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 19:16   #12
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

SHAKE N`RATTLE SALAD
(Kyllingsalat)
4 porsjoner

Vend kyllingen i en spennende "spice rub" - en tørr marinade av forskjellige kryddere. En vanlig kyllingsalat forvandles til et hett og spennende bekjentskap.

3 ferske kyllingfileter

Krydderblanding:
2 fedd hvitløk, pressede.
1 ts mildt chilipulver eller 1 ts paprikapulver + litt sterk chilipulver.
1/2 ts malt koriander.
1 ts malt spisskummen.
1 krm malt kanel.
1 ts "sukker" (Splenda, eller dropp det gjerne)
1 ts salt.

2 ss olje til steking

2 tomater
150 g oppskåret blandet salat eller ferdigkjøpt salat.
1 avokado, i skiver (vendes i sitronsaft)
1 liten rødløk, i strimler.
3 ss hakket frisk koriander.
1/2 dl olivenolje.
saft av 1 lime.
salt og nykvernet pepper
(Nachos for de som skal ha det.)

Slik gjør du:
1. Skjær kyllingfiletene i tynne strimler.
2. Bland presset hvitløk og krydder godt i en plastpose.
3. Legg i kyllingstrimlene og rist godt på posen så krydderet fordeles godt på kjøttet.
4. Varm oljen i en stor stekepanne. Stek kyllingstrimlene i ca 4 minutter eller til de er gjennomstekte og pent brune. Avkjøl dem litt.
5. Del tomatene og klem ut kjernene. Skjær kjøttet i strimler. Bland salat, tomater, avokado, løk og koriander. Pisk sammen olje, limesaft og litt salt og pepper og drypp det på salaten. Vend sammen.
6. Legg salaten på et stort fat, legg de lune kyllingstrimlene på toppen. Hvis noen skal ha nachos, legger du de langs kanten av fatet.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 20:50   #13
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

SHRIMP (FAJITAS)
(Fajita) med reker
8 porsjoner

Historien om fajitaer er veldig lang og det handler om grillet eller stekt fyll som man selv pakker inn i myke tortillaer. (Vi spiser fyllet for seg selv)

20 kokte scampi eller kjempereker, eller 1 kg vanlige reker.
1 ss olje.
1 chili, uten frø, finhakket.
2 fedd hvitløk, finhakket.
1 grønn paprika, i strimler.
1 gul paprika, i strimler.
4 vårløk, i strimler.
200 g ferske sjampinjonger, i skiver.
3 ss olje.
salt og pepper.
3 ss hakket frisk koriander.
saften av 1 lime.

Slik gjør du:
1. Rens scampiene eller rekene. Fjern den sorte tarmen langs midten av ryggen på scampiene.
2. Stek chili, hvitløk, paprika, vårløk og sjampinjong litt i oljen; de skal være gjennomvarme men være spenstige.
3. Tilsett scampi eller reker og la dem bli gjennomvarme. Tilsett limesaften. Krydre med salt og pepper og frisk koriander.

Server med (varme tortilla) dipp etter smak og annet godt du vil ha med.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 20:59   #14
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

CHICKEN TIL TACOS
(Tacofyll med kylling)
tilsvarer fyll til 8 tacoer

4 kyllingfileter, i strimler.
2 ss olje.
1/2 pakke bacon, i strimler.
1 chili, uten frø, finhakket.
2 ss barbeque saus.(Sjekk innhold for karber, evt lag din egen)
5 store tomater, del dem og klem ut kjernene, i terninger eller 1 boks hakkede tomater.
1 ts tørket oregano.
(evt tacoskjell eller tortilla)

Slik gjør du:
1. Varm oljen i en gryte og brun kyllingstrimlene på sterk varme i 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
2. Tilsett bacon og chili og la det steke med et par minutter.
3. Rør in barbequesausen, tomater og oregano og kok noen minutter. Krydre med salt og pepper
4. Server fyllet som du gjør med taco. Og med det tilbehøret du liker.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 21:13   #15
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

SOUTH OF THE BORDER CEVICHE
(Marinert fiskesalat)
4-6 porsjoner

Den rå fisken "kokes" ved at den marineres i limesaft. Frisk forrett som passer før en mektig hovedrett.

500 g skinn og benfri laksefilet, i små terninger.
5 lime.
2 ss olivenolje.
1 ts salt.
2 avokado, i terninger. (Vendes i sitronsaft)
1 liten rød chili, uten frø, finhakket.
1 stor gul paprika, i små terninger.
1 rød løk, finhakket.
nykvernet sort pepper.
limebåter.

Slik gjør du:
1. Ha laksen i en bolle og press saften av limen over. Drypp på olivenolje og dryss på salt. Vend sammen og ariner i kjøleskapet i ca 6 timer. Vend laksen forsiktig i marinaden av og til.
2. Sil av væsken og bland laksen med avokado, chili, paprika og løk. Kvern over litt pepper.
3. Legg opp salaten i små boller eller på asjetter og pynt med limebåter.

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 10-06-09, 21:22   #16
gryhelen
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 65
gryhelen er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

Har mange fler opskrifter, men skal se over karbo innholdet før jeg legger de ut.. er usikker på noen ingredienser...

gryhelen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: mix Svar med sitat
Gammel 23-07-09, 14:39   #17
Bathory
Medlem
 
Bathory sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Hgsd
Alder: 31
Innlegg: 79
Bathory er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

Har du peiling på hvordan lage kryddermixen til fajitas krydder ?

__________________
It's all in your head...
Bathory er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet fase 2 frem til desember 2013 Svar med sitat
Gammel 24-07-09, 16:13   #18
Iselilja
Medlem
 
Iselilja sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 229
Iselilja er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

Takk for at du legger ut disse! Høres ut som utrooolig god mat!!

Iselilja er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat
Gammel 26-02-11, 13:23   #19
prøvermegfram
Medlem
 
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 38
Innlegg: 121
prøvermegfram er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex mat

abonnerer på denne... fantastisk tråd

__________________
Journalen min Legg gjerne igjen en liten hilsen
prøvermegfram er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 26-02-11, 16:45   #20
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 50
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Tex Mex-mat

Abonnerer! Sikle sikle....

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat
Gammel 17-01-12, 10:08   #21
Notabella
Medlem
 
Notabella sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Aksdal
Alder: 29
Innlegg: 124
Notabella er på en erverdig vei

Sv: Tex Mex-mat

abonnerer tror jeg må skrive en handleliste å prøve ut masse

__________________

Bloggen
Notabella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 14-40 kh til dagen Svar med sitat
Gammel 17-01-12, 10:50   #22
Victory
Seniormedlem
 
Victory sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Alder: 43
Innlegg: 2.318
Victory er virkelig snillVictory er virkelig snillVictory er virkelig snillVictory er virkelig snill

Sv: Tex Mex-mat

Herlig tråd!! Printer'n går!

Tusen hjertelig for disse!

Victory er avlogget   Min kostholdsfilosofi: South Beach - og hardt fokus på trening. Svar med sitat
Gammel 17-01-12, 11:30   #23
StegforSteg
Seniormedlem
 
StegforSteg sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Kristiansund
Alder: 42
Innlegg: 2.222
StegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snill

Sv: Tex Mex-mat

ÅÅå jeg bare elsker tex mex, og chillisuppa er en favoritt hos meg

__________________


Mål til påske:


StegforSteg er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 17-01-12, 11:32   #24
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 54
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk

Sv: Tex Mex-mat

Nå er denne arkivert i oppskriftsmappa

__________________
Den som venter på no' godt.....
Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort.... Svar med sitat
Gammel 17-01-12, 13:06   #25
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Alder: 44
Innlegg: 715
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Sv: Tex Mex mat

Opprinnelig lagt inn av Bathory, her.

Har du peiling på hvordan lage kryddermixen til fajitas krydder ?


Jeg elsker Fajita og her er min oppskrift inkludert krydderblanding
Jeg spiser dette somregel en gang i løpet av en helg. Så godt er det

__________________
Alt går i grisen (spisebildeblogg)

sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF (Eenfeldt) Svar med sitat
Svar

Emneord
taco, tex mex


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no