Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
07-07-09, 09:30 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 46
Innlegg: 394
|
Endelig fått mikro, hva nå?Etter mange år uten mikrobølgeovn har jeg nå anskaffet meg en, tenkte å gjøre hverdagen litt lettere , kjekt å bruke til å tine kjøtt fra fryseren (får ALDRI tatt det opp i tide til middag!) og varme babymat til lillemor |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo |
07-07-09, 09:42 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 47
Innlegg: 16.055
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?Jeg syns denne er fin som frokost: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=7911
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
07-07-09, 10:13 | #3 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 46
Innlegg: 394
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?takk Carisma, den skal prøves! |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo |
07-07-09, 14:59 | #5 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 46
Innlegg: 394
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?
Oj, DET hørtes godt og smart ut! Den skal også prøves! Må bare få handlet litt mat først PS: går det bra å bruke vanlig porselen i mikro? Men ikke plast eller stål? |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo |
07-07-09, 19:50 | #6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Nordland
Alder: 42
Innlegg: 1.699
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?Ostechips!!! |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - for life |
07-07-09, 20:21 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?
Les bruksanvisningen til mikroen din! Det anbefales på det sterkeste (fikk noen aha-opplevelser sist vi kjøpte mikro, he,he).
__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson Gracella http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970 |
Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold |
07-07-09, 20:24 | #8 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Vestlandet
Alder: 41
Innlegg: 6
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?Eggerøre er enkelt å lage i mikroen! Visp sammen egg, vann eller evt litt melk i en ildfast skål og sett inn. Jeg har ikke noen fast tid, bare følg med til hele har blitt stiv! |
Min kostholdsfilosofi: Herbalife og lavere karbo |
07-07-09, 22:11 | #9 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 46
Innlegg: 394
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?
Takk for tipsene, skal studere bruksanvisningen! Er bare lat |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo |
08-07-09, 08:19 | #10 |
Supermoderator
Medlem siden: Jul 2005
Innlegg: 2.025
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?Det går forresten kjempefint å steke bacon i mikro! Kan spare deg for en stekepanne når du lager mat Legg de på en tallerken med avstand mellom hverandre (ellers fester de seg sammen) og stek til du finner de passende stekt.
__________________
Vil du ha en ticker? Les her
|
Min kostholdsfilosofi: Lchf |
08-07-09, 10:29 | #11 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 46
Innlegg: 394
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?Bacon, huh? Hørtes jo veldig enkelt ut! Og de blir sprø og brune?? |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo |
08-07-09, 11:26 | #13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
|
Sv: Endelig fått mikro, hva nå?
Har ikke prøvd det selv, men bør man ikke ha kjøkkenpapir/tørkerullpapir over baconet? Det spruter vistnok ganske mye, har jeg lest..??
__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson Gracella http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970 |
Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Har fått omgangssyken | bobbla | Ketolysekuren | 4 | 13-01-09 20:40 |
Jeg har endelig fått innlegget mitt på trykk!! | Iset | Generell diskusjon | 5 | 22-02-06 12:15 |