Noen spørsmål
Hei alle sammen
Har lest boka som alle snakker om og bruker en lavkarbo oppskrifts bok når jeg går lei. Men det er ett spørsmål som det er mye mye forskjellige meninger om her. Jeg er ny på forumet her og har kommet meg i rett modus, mista 5,2 kg allerede så jeg vil gjerne fortsette med dette. Jeg har ikke kjøpt den fullpakka av mineraler/vitaminer ennå men jeg har sink, magnesiun, multivitamin og omega 3. Spørsmålet er kalium for min sin del, det er noe som bør balanseres har jeg lest. Men det finnes lavkarbomatvarer som det er mye kalium i som kjøtt/kylling feks. Da lurer jeg på om det da blir for lite kalium i kroppen hvis en spiser nok av disse, en god slant hvit ost og litt grønnsaker. farlig med for lite og farlig med for mye.
Jeg må ærlig innrømme at denne kalium debatten gjør meg litt nervør og jeg vil absolutt ikke slutte med dette nå som det fungerer så fint med vekta. Har pga av jobb ikke fått tid til å ta blodprøve
Hadde den runden som er vanlig med skallebank/tommelomsk ei uke
Håper på noen kloke svar her,
Hilsen K
|