Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Da har eg begynt!Og detta er ikkje så lett som eg hadde håpt, men heller ikkje så vanskelig som eg hadde frykta! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!Bare et par kommentarer utifra det jeg ser: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Karbonadedeig fordi eg har så mykje svensk karbonadedeig i frysen. So lenge eg får "feita" han opp litt, so burde den funka bra. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Kjøttkakene til skaldeman: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#5 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Kvifor svinekjøttdeig? Er det ikkje ca 9% fett og 19% protein? Tenker på Skaldeman sin regel... Må jo spørra! "That's how you learn, stupid! By asking!!" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Jo - men sammen med eggeplomme og fløte får du en perfekt fordeling av næringsstoffer bare i selve kjøttkakene |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Asker
Alder: 64
Innlegg: 11.116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!Sjekk Gerds oppskrifter ! Det er det beste rådet jeg kan gi deg ! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!Kommer jo litt an på hvem av Skaldemans nivåer ts er på, tenker da på Gerds oppskrifter og grønnsaker |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#9 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Da lagde eg dessa kjøttkakene i går, og resultatet vart ikkje so verst. Dei vart meir karbonade enn kjøttkaker, men nytten er vel den samma vil eg tru |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#10 |
Juniormedlem
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Tjodalyng
Innlegg: 22
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Jeg bruker litt mindre fløte enn hva oppskriften sier for at de ikke skal bli så klissete å forme. Tror det er greit i forhold til fettkvote da jeg har cheddar eller blåmuggost på alt jeg spiser |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Varier så mye du vil til du får et resultat du blir fornøyd med! Du kan sikkert blande inn litt raspet ost i deigen også om du vil... hm - det skal jeg jaggu meg prøve selv en dag... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#12 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Prøvde med mindre fløyte og med cheddar på toppen og litt bacon ved sidan av. Fungerte fint det. Ser litt lysare på det her no, men skal ikkje bli for kjepphøg Sist redigert av Devore : 19-03-11 kl 11:31. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Til spekeskinke lager du deilig blomkålsalat! Til ca 2 porsjoner - en halv blomkål. Jeg liker de litt myke - slik poteten i potetsalaten - så kok opp vann med litt salt og ha den halve blomkålen som er oppdelt i små buketter oppi i TO minutter. Ordne en bolle med kaldvann og litt isbiter i mens. Ha de oppi kaldvannet etter to minutter koking og la de være der til de er avkjølt. Renn av på tørkepapir. (Liker du de sprø og knasende kan du fint ha de i uten å koke de først |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#14 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!Blomkålsalaten er kjempegod
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011. Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg. Min journal ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :)
![]() |
![]() |
#15 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Høyres bra ut Sist redigert av Devore : 20-03-11 kl 16:16. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#16 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!Eg brukar eit excel ark - energiprosent - til å legge inn det eg eter, og rekna ut den rette "kombinasjonen". Men no er eg usikker på om eg gjere det rett... Eg har sett på prosent delen om eg har rett kombinasjon, men no ser eg at det er ikkje heilt samsvar med gram og prosent. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#17 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!
1 gram protein = 4 kalorier, 1 gram fett = 9 kalorier - så det blir nok rett prosentfordeling av energitotalen |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#18 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!!
Det er nok løken og ikke tomaten
__________________
![]() Arnakristins nybegynnertråd - obligatorisk lesning for alle newbies - garantert større sjanse for suksess!! Lavkarbo på 3 minutter Sist redigert av Nerthus : 20-03-11 kl 16:47. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#19 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 308
![]() |
Sv: Da har eg begynt!Hei! Syns ikke du skal tenke at dette er en sprekk, det er mer at du må justere litt |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman/LCHF
![]() |
![]() |
#20 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!
Å takk Gud!! Som for øvrig er min favoritt når det gjelder oppdikta personar. Vart litt heit om øyrene her no, so eg trudde eg hadde gjort heilt feil. Men da er det berre å fortsetta i samma spor da. Bortsett fra med løk, rød paprika og tomat... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#21 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Da har eg begynt!
Sånn såg det ut i går, med alt eg stappa inn i munnen: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Skaldeman
![]() |
![]() |
#22 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Da har eg begynt!
Jeg ville ikke vært så hard mot meg selv - du kan spise mye karbo før det blir et problem med fettinntaket. Du er i en læreprosess - og det er ingen krise om du spiser mer eller mindre karbo innimellom. Det viktigste er at du blir komfortabel med maten |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Ja da er min krig begynt | rolly | Ketolysekuren | 1 | 20-08-07 15:37 |
Har jeg begynt riktig | andersdupp | Spis deg ned i vekt med Skaldeman | 11 | 14-01-06 16:14 |