Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jevning til saus?Jeg lager alltid saus fra bunnen av og kan ikke tenke meg å gjøre det anderledes.... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gjevning til saus???
Tja, HELT lik smak vil det nok aldri bli siden det ikke er samme ingredienser i - men ta med at profesjonelle kokker ikke ofte bruker jevning i sausen i det hele tatt så ser du kanskje at det er muligheter for å finne gode løsninger for lavkarboversjoner også |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#3 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jul 2011
Innlegg: 9
![]() |
Sv: Jevning til saus?Hei :-) Du kan bruke rismel og evt. rismelk + tamari i sausen. Jeg putter også oppi Cayennepepper! Jeg bruker mye av vanlig meierismør. Rismelet er lett og gir fin konsistens + klumper ikke. Ellers så kan du bruke kokosmelk.
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: En Holistisk diett (hehetlig m.a.o.)!
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: sånn omtrent 62°47'7.85"N 7°31'26.92"Ø
Innlegg: 1.365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?Du får ein herleg brun saus på sky / kraft (kok inn til passe konsistens først, og da blir smaken rikare også) om du jamner med eggeplomme(r). Pass på å ikkje koke sausen, berre røre over låg varme til det tjuknar. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mitt ideal: jeger- og sankerlivsstil. I praksis: det eg har råd til på butikken for å overleve.
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?
Rismel og rismelk, blir det særlig lavkarbo? Ris er jo noe de fleste på lavkarbo styrer unna, mener å huske at det er nærmere 80 gr karber pr 100 i rismel |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?
Men det er vel ikke melken som er den store karbosynderen her eller??? trodde det var hvetemelet jeg??? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?
Både hvetemel og melk er "syndere", men hvetemelet er verstingen ja |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?Nei... problemet oppstår jo bare når ungene maser om fiskeboller i hvit saus til middag... da kan jeg ikke lage noe som er "anderledes" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?
Hehe, jeg kjenner den fra da mine var små |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?I dag har jeg gjort innkjøp av JBKM i allefall... de på helsekosten sa jeg bare skulle bruke omtrent en TS??? SÅÅÅÅÅ lite??? (Var jo et bittelite glass, så håper det stemmer) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: sånn omtrent 62°47'7.85"N 7°31'26.92"Ø
Innlegg: 1.365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Jevning til saus?Ja, på glasset anbefales det ½ ts jbkm til ein liter væske. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mitt ideal: jeger- og sankerlivsstil. I praksis: det eg har råd til på butikken for å overleve.
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Mandelmel/soyamel som jevning til saus? | Idamor | Lavkarbo generelt | 12 | 17-11-10 23:14 |
Jevning til saus til lammefrikasse | torgn | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 30-10-10 12:36 |
Jevning til supper og sauser | purple | Spørsmål og svar | 3 | 23-12-09 22:53 |
Hvetemel som jevning | Suzy | Oppskrifter | 2 | 27-07-07 13:33 |
Jevning av gryter og sauser | Carinus | Ketolysekuren | 8 | 30-03-07 16:46 |