Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Alder: 44
Innlegg: 21
![]() |
Ny på lavkarboHei. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert- minst mulig karbs...
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarboDu er inne på noe, men få inn mer proteiner også! Kjøtt, fisk, fugl, sjømat. Og ikke glem GRØNNSAKENE! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 35
Innlegg: 1.067
![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarboDu velger selvsagt helt selv, men det er absolutt ikke nødvendig å spise mange små måltider slik som man kanskje ellers får anbefalt. Spis når du er sulten, og spis til du er mett |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Alder: 44
Innlegg: 21
![]() |
Sv: Ny på lavkarboTakk for svar |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert- minst mulig karbs...
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarboHvis du spiser etter egenkomponert som nybegynner er det lett og spise feil som du sier du er redd for. Sjekk ut arnakristins nybegynnertråd som jeg linker til nederst i signaturen min for litt nødvendig newbie-info, sånn at du blir litt tryggere. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 35
Innlegg: 1.067
![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarbo
I startfasen av omlegging til et lavkarbokosthold er det vanlig å være veldig sulten. Ikke vær redd for mat. Spis når du er sulten, og ikke tenkt på mengdene med det første. Sist redigert av Supah : 07-10-11 kl 21:42. Årsak: Litt treig.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#7 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Alder: 44
Innlegg: 21
![]() |
Sv: Ny på lavkarboHar vært og lest denne (flere ganger) . har en visjon om å spise mellom 30-50 karber pr dag til og begynne med for å se hvordan kroppen reagerer ( er plaget med lavt bloddtrykk) hvem av lavkarbo filosofiene passer jeg til da ? fant liksom ikke dette ut selv ... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert- minst mulig karbs...
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarbo
Det går helt fint og starte med 30-50 kh pr dag, pass på at du spiser nok protein og fett. En tommelfingerregel er å få i seg ca like mange gram protein som kilo kroppsvekt (husk at 100 g biff har kun rundt 20 g protein i seg), og MINST like mye fett i gram som proteiner. Helst mer, spesielt de første par ukene da du må hjelpe kroppen litt i gang med fettforbrenningen ved og spise fett - siden dette er enklere forbrenne enn kroppsfett |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
#9 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2011
Alder: 44
Innlegg: 21
![]() |
Sv: Ny på lavkarboTusen takk for svar |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert- minst mulig karbs...
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny på lavkarbo
Flink pie |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Lavkarbo eller ikke lavkarbo? | hermanlizm | Spørsmål og svar | 11 | 24-02-11 15:55 |
Lavkarbo Brownies, men er den egentlig lavkarbo?? | Jolly | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 8 | 03-02-11 20:05 |