Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: Sør Norge
Alder: 56
Innlegg: 124
![]() |
PannacottaspørsmålHar lyst til å prøve på å lage panacotta. det ser og høres så nydelig ut. Spørsmålet mitt er om noen vet om man kan bruke fløte som har vært fryst |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: PannacottaspørsmålTror det skal gå greit, siden man skal varme fløten. Men kanskje du uansett kan tine fløten først (ikke rett fra fryseren og i en kjele). For den skal vel ikke koke tror jeg. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Sandvika
Innlegg: 524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: PannacottaspørsmålJeg laget karamellpudding med frossen fløte, som jo også kokes opp på samme vis, bortsett fra at den bindes med egg og ikke gelatin, og den skilte seg så jeg fikk et smørlag på toppen, og ganske mager pudding i bunn. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mest smak igjen for hver karbohydrat :) Ketolyse om jeg ønsker å gå ned i vekt.
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|