Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Kake/dessert og snacks Her kan du poste dine lavkarbo-oppskrifter av desserter, snacks, lavkarbokaker og andre lavkarbovennlige godterier. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Vestfolds dype skoger
Alder: 37
Innlegg: 3.474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GresskarkjernekjeksHei! Har en nydelig oppskrift på kjeks/snacks, men i den opprinnelige oppskriftetn skal det være både honning og brunt sukker. Det gir kjeksen den litt seige konsistensen som holder den sammen og gjør den så deilig.. Noen som har forslag til noe seigt jeg kan ha i deigen? (søtstoff er i boks) |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Stabilt blodsukker :)
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 1.762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: GresskarkjernekjeksSkal smøret smeltes?
__________________
Paleolitisk lav Oksalat kosthold ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: eat real food - paleo
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gresskarkjernekjeks
Du kan kanskje bruke eggehvite eller egg for å holde deigen sammen??
__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson Gracella ![]() http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970 |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Vestfolds dype skoger
Alder: 37
Innlegg: 3.474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gresskarkjernekjeksja, smøret skal smeltes. har ikke hatt tid til å teste ut noe ennå, men egg er nok ikke dumt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Stabilt blodsukker :)
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|