View Full Version : Spørsmål og svar
- Maltitolsirup og sukralose (6 replies)
- Profilbilde (2 replies)
- Svetting og (basal)forbrenning (3 replies)
- 15 karber daglig ... (13 replies)
- Anabolic solution (0 replies)
- Hvilket søtningsmiddel? (5 replies)
- Snack-tips/hva gjør man når SUGET melder seg? (44 replies)
- Ketose (2 replies)
- I morgen begynner jeg! (10 replies)
- Diverse nybegynnerspørsmål (0 replies)
- Spørsmål ang. lettbrus (13 replies)
- Ikke ned i vekt - fortvilet (3 replies)
- Hvor mye fett daglig? (3 replies)
- Bjørnebær (2 replies)
- Hva gjør jeg feil? (Iskrem.) (0 replies)
- Iskremmaskin (35 replies)
- Handleliste og starttips ... (1 replies)
- Platå siden september! (11 replies)
- Ketolyse og alkohol (1 replies)
- Kokosolje (4 replies)
- Sukrinspørsmål (2 replies)
- Spisedag (5 replies)
- Atkins-bar (3 replies)
- Sukker i grønnsaker og karber i sitronsaft? (3 replies)
- Hvor mye karbohydrat pr dag? (23 replies)
- Lavkarbo i København? (0 replies)
- Kotelettspørsmål (5 replies)
- Har jeg funnet de ultimate peanøttene? (14 replies)
- Store havregryn (9 replies)
- Et par nybegynnerspm. til (2 replies)
- Hva er best for meg? (3 replies)
- Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt (6 replies)
- Hjelp! Har jeg misforstått? (4 replies)
- FF-nerder. Trenger hjelp! (5 replies)
- I ketose allerede? Er det mulig? (0 replies)
- Forhold mellom karber, fett og protein (2 replies)
- FitDay (3 replies)
- Lavkarbo og amming (2 replies)
- Komma på ticker (2 replies)
- Hva er "verst"? For lite fett, eller for mye karbo? (9 replies)
- Hellas (3 replies)
- Saus? (1 replies)
- Karb i Isets pizzabunn? (0 replies)
- Påvirker tabletter karboinntaket? (1 replies)
- Karber i brokkoli (5 replies)
- Hvorfor gjør kaffe sånn? (13 replies)
- Is? (9 replies)
- Halsbetennelse (0 replies)
- Hvilket kjøpebrød/knekkebrød har minst karber?? (8 replies)
- grsskarfrø! (2 replies)
- Snille kloke damer: Kan dere hjelpe meg litt? Usikker på om jeg gjør rett ... (9 replies)
- Jeg er ny her og har minst 1000 spm. (8 replies)
- Slapphet (5 replies)
- Hvem diett går ut på hva? (4 replies)
- Hvem diett går ut på hva? (0 replies)
- Gresk dressing mix ... (5 replies)
- Vanskelig å kutte ut brød! (1 replies)
- Må jeg spise mye fett til en lavkarbo diett for å gå ned? (5 replies)
- 2.uka på SB dietten- jeg går ikke ned!! =( HVA GJØR JEG GALT?? (1 replies)
- Jeg har en plan... (0 replies)
- Gravlakssaus? (2 replies)
- Ang. fløte (11 replies)
- Kan for lite vann/drikke være partystopper, eller er det noe annet som ødelegger? (17 replies)
- Karbokalkulator (1 replies)
- Unngå "raske" karbohydrater (2 replies)
- Jeg tror ikke jeg greier kuren mer ... Hjelp meg (9 replies)
- Saltsmak (3 replies)
- Et gammelt klipp fra nrk-puls (0 replies)
- Atkinsbar, karbotelleing i ketose ... (3 replies)
- Nå er jeg lei! Middagstips? (2 replies)
- Havregrynsgrøt (4 replies)
- Hva slags sjokolade er "best"? (23 replies)
- Jeg er så svimmel! (12 replies)
- Vegan + Lavkarbo? (16 replies)
- Noen som jobber natt her? (1 replies)
- Kan noen hjelpe meg? (Karbohydratinnhold) (2 replies)
- Fiskebuljong? (3 replies)
- hvilke butikker har sjokolader fra cachet, og virginias? (0 replies)
- Overgang fra ketolyse til fedon (0 replies)
- Jeg skal ut i dag, vil jeg ødelegge alt? (19 replies)
- Går ikke ned, og sliter (38 replies)
- Cloetta Mørk sjokolade (5 replies)
- Kan cottage cheese fryses? (2 replies)
- Kan salat være for mye av det meste? (0 replies)
- Er det normalt å bli så uvel av Dr.Atkins? Erfaringer? (4 replies)
- Matinntak (3 replies)
- Slask søker råd :) (6 replies)
- Lavfett? (7 replies)
- Sukkeralkoholer (4 replies)
- Hvor mye kalorier ligger dere på? (20 replies)
- Hurtig svar ønskes angående kinamat! :) (3 replies)
- Brus søtet med sucralose? (8 replies)
- Oida vekten på maten varierer (3 replies)
- Beste side for å føre inn mat? (9 replies)
- Fant drikkekakao:) (2 replies)
- Hvorfor er det bedre å ha veiedag f.eks fredag? (10 replies)
- South beach , og litt spm om lavkarbo (3 replies)
- Diabetes (7 replies)
- Ketose = godt humør? (3 replies)
- Dette går tregt (2 replies)
- Kommer ingen vei ... (5 replies)
- Ost og vin og ... fett? :) (1 replies)
- Hvor mye er det realistisk å gå ned? (3 replies)
- Når skal jeg veie meg, morgen/kveld? (2 replies)
- Hvor mange karbs om dagen? (2 replies)
- Hjelp? (8 replies)
- Ketolyse og mavesår (1 replies)
- Hvor mye spiser dere? (4 replies)
- Ketose spm. + sjokolade med 70% kakao (7 replies)
- Fra ren shakediett over til ketolyse? (2 replies)
- Fordi det er fett? (4 replies)
- Hvor kommer sukkeret i sukkerfritt peanøttsmør fra? (4 replies)
- Farge på stix i går kveld, men ikke i kveld ...? (13 replies)
- Seterrømme (4 replies)
- Mock Danish uten mikrobølgeovn? (7 replies)
- Hmmm ... Ang. stixene (påvirkning av søtstoffer?) (2 replies)
- Aubergine (2 replies)
- Jeg er sånn i tvil ... Kan noen hjelpe meg? (8 replies)
- Bacongull (12 replies)
- Karboinnhold-forskjeller ...? (2 replies)
- Hvor fort stiger blodsukkeret? (0 replies)
- Baconklump (0 replies)
- Mat på data? (0 replies)
- Medl. av åndeklubben (24 replies)
- Forandre overskrift? (4 replies)
- Vårløk (5 replies)
- Hei. Ny her. Noen som vil komme med en anbefaling? (3 replies)
- Dårligere karb-toleranse på Atkins? (7 replies)
- Når slutter dere å drikke vann om kvelden? (11 replies)
- Hva med Brie/Camembert (1 replies)
- Glukose - er det bad stuff? (1 replies)
- Påske, nedtrapping på karbs og sånt! (18 replies)
- Jeg leter etter en oppskrift på lapper (4 replies)
- Ketosticks - hvordan gjør man det? (5 replies)
- Ny her og litt forvirret. (tror jeg *S*) (15 replies)
- Er det ok å kombinere ... (10 replies)
- Stopp i vektnedgangen (2 replies)
- Påske (14 replies)
- Har noen en pizzabunn-anbefaling? (0 replies)
- Hvor lenge holder Grana Padano/Parmesan seg i romtemperatur? (3 replies)
- Hvor kjøper dere lavkarbo? (16 replies)
- Kjøpe-is / Sans? (8 replies)
- Delfiafett (5 replies)
- Ticker hjelp (5 replies)
- Trenger gode råd! (2 replies)
- Heiheiheihei! (Presentasjon og spørsmål) (4 replies)
- Om å gjøre å kverulere mest mulig? (16 replies)
- Te? (11 replies)
- Sulten (1 replies)
- Er det mulig? (3 replies)
- Gode råd mot søtsug og oppstart (4 replies)
- Når det gjelder å spise fisk, hver dag (4 replies)
- Fet hud? (11 replies)
- Jeg trenger råd ... (4 replies)
- Carbalose Flour vs. Carbquick (13 replies)
- Johannesbrødkjernemel på nettet? (5 replies)
- Tortillas? (6 replies)
- Noen som kan lage? (17 replies)
- Fryse mat- lufttett? (1 replies)
- Au, jeg prøver å slutte! (28 replies)
- Sukrin (5 replies)
- Gravid og normalvektig! (3 replies)
- Hvilken diett ved aktiv trening? (8 replies)
- Oppbevaring av ferdiglaget mat (1 replies)
- Lavkarbo når man bor på hybel (17 replies)
- Får det ikke til (24 replies)
- Muskelmasse eller fett? (5 replies)
- Søt paprika? (3 replies)
- Forskjellen på kurene (7 replies)
- Blir det riktig? (4 replies)
- Har så lyst på noe søtt! (12 replies)
- Følsom mage (2 replies)
- Haster litt: hva ha på/til salaten? (3 replies)
- Om å avslutte ketolysen ... (3 replies)
- Forskjellen på kurene? (1 replies)
- Kan noen hjelpe meg? (1 replies)
- Helt fersk og trenger tips (9 replies)
- Nykomling som ikke aner hvor hun skal begynne (6 replies)
- Extra fett mindre karber? (2 replies)
- Hjelp, jeg sprakk (12 replies)
- Hvilken diett passer best for PCOSere? (8 replies)
- Hva gjør jeg feil? (15 replies)
- Sukkerfri tyggis (8 replies)
- Vann (8 replies)
- Dialife og toll (25 replies)
- Dårlig ånde (5 replies)
- Lavkarbo - hva bør en ta i tillegg? (14 replies)
- Atkins quick cuisine (1 replies)
- Cocosa+gå opp i vekt? (9 replies)
- Utregning av fettprosenten (4 replies)
- En myte eller? (2 replies)
- Bismak av splenda? (8 replies)
- Trenger litt hjelp her (1 replies)
- Panikk etter 3 uker! (11 replies)
- Smmothie til frokost? (4 replies)
- Stabburpølse på atkins? (0 replies)
- Atkins-muffins? (2 replies)
- Svinesteik - haster (4 replies)
- Stopper kroppen selv når man har nådd målet? (3 replies)
- Reduxin - er det noen som har prøvd det? (2 replies)
- Karbi i danskepølser? (3 replies)
- Muskler forbrenner fett ... (1 replies)
- Fettceller (6 replies)
- Søtningsmiddel - har noen hørt om/prøvd Stevia? (24 replies)
- Munnsår? (6 replies)
- Helt ny og info... (2 replies)
- Fedonburgeren på burger king! (21 replies)
- Oppskriftene på ketolysebakemixen (5 replies)
- Ostesaus ... (haster) (10 replies)
- Bra og dårlige karbohydrater? (7 replies)
- Søkfunksjonen - hvordan finne fram til rett innlegg? (4 replies)
- Støttemedlem (2 replies)
- Snacks (3 replies)
- Kli og havregryn (2 replies)
- De siste kg/cm ... (7 replies)
- Speltmel vs hvetemel (8 replies)
- Gyros (3 replies)
- Pølser uten karbo (8 replies)
- Cocosa, hvordan klarer du å få det i deg? (51 replies)
- Gode råd fra ferdig-slankede! (7 replies)
- Ang badevekten (1 replies)
- Når bør man veie seg? (7 replies)
- Farris Bris (10 replies)
- Matlaging for dummies (43 replies)
- Noen med peiling på glukosebelastning? (2 replies)
- Lakseintoleranse (3 replies)
- Er det greit å spise så mye rømme,fløte og grønnsaker (6 replies)
- Kosedrikk? (2 replies)
- Amming og vanndrivende (5 replies)
- Grønnsaker-rå eller kokt? (11 replies)
- Hvordan endre tickeren? (1 replies)
- Lavkarbo for vegetarianere (9 replies)
- Trenger litt hjelp her, please! (Spørsmål om Ketolysekuren) (13 replies)
- Skaldeman I Bergen I Februar (0 replies)
- Lavkarboprodukter på nett (5 replies)
- Proteinbutikken (1 replies)
- Vekten min varierer (8 replies)
- Bruk av forumet (3 replies)
- Et par spørsmål fra en fersking (10 replies)
- Sulten (2 replies)
- Udo's choice (36 replies)
- Slette innlegg (8 replies)
- Mandelflarn? (4 replies)
- Isetbrød med ketolyse bakemix (Haster!) (2 replies)
- Erfaringer med "guttepupper"? (13 replies)
- Hva gjør jeg feil? (1 replies)
- Regne ut gram? (3 replies)
- Hjelp! Fett eller Vann? (3 replies)
- Spørsmål om proteinpulver og nøtter.. (6 replies)
- Amming og Atkins kur (3 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.