View Full Version : Spørsmål og svar


Sider : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

  1. Hjelp!
  2. problemer med ketolyse.no??
  3. Sinnsykt svimmel og kvalm
  4. Hva skal jeg spise under omgangsyke?
  5. Soyaflak - soyaflokker - hjelp meg!
  6. Hjelp meg, jeg skal bake....
  7. Karbohydrater
  8. Er det sant at....
  9. En elendig baker trenger råd...!
  10. Hva spiser en på nattevakt?
  11. Søke på ord
  12. Formel for proteininntak?
  13. Noen kilo til:
  14. Funsaft og vodka?
  15. Natron vs bakepulver ...
  16. Stevia
  17. Ang egen Journal.
  18. Noen som vet?
  19. Eddik
  20. Whisky
  21. Er så mye jeg lurer på!
  22. Animalsk stivelse?
  23. HASTER pga ferie ...
  24. stramme opp huden?
  25. Spisedager ?!
  26. Erfaringer fra fribol-produkter?
  27. Målinger
  28. Johannesbrødkjernemel
  29. Hjelp ...
  30. Jeg må da nødvendigvis være i ketose?
  31. Regne ut karboinnhold
  32. Baileys.....
  33. Høyere kroppstemperatur?
  34. Hjelp til ukeplaner (Atkins)?
  35. Lite vekttap på induksjon
  36. Finnes light-brus med SPLENDA i Norge?
  37. Hvor viktig er det å drikke vann?
  38. Kebabkjøtt
  39. Nettopp startet lavkarbo kur - og kroppen reagerer!!!
  40. Splenda til baking
  41. Bacon chrisp er svinaktig godt
  42. Hvilken diett skal jeg velge?
  43. Kaffekjerring
  44. Hvilken oppskrift på brød anbefaler du?
  45. Hvor mye karbs må til?
  46. De grønnsaksgratengene dere snakker om
  47. Ramlösa
  48. Ketose og glukosebelastning
  49. Karbohydrater - sukkerarter/sukkeralkoholer
  50. Maismel? Har kjøpt men husker ikke hvorfor?
  51. Telle kalorier ?/mister vann/trim/ketostix
  52. Hvor lenge mister man vann/når brennes fett
  53. hvor lenge kan man innta 15 g om dagen?
  54. æsj! jeg har gått på en skikkelig smell
  55. Fra lite karbo til "normal" kost
  56. Hm ... Jeg øker i cm
  57. Cappucino...?
  58. Mannen min har gebursdag......
  59. Frokostpannekake ?
  60. Hvor mange karber tåler du uten å gå ut av ketose?
  61. Ketolysepillene.
  62. Hjelp, ny her!
  63. Noen spørsmål ...
  64. Hvor mange karber trenger hjernen når man ikke er i ketose?
  65. Mascapone?
  66. Ang. nabobrødet til Torkel...skal alle kornslagene knuses?
  67. Salat
  68. Fullstendig tom for energi
  69. Høyt blodsukker / nedsatt glukose toleranse
  70. Bare lurer litt??
  71. Stevia
  72. Er det totalforbud mot all frukt ?
  73. Vedr. Atkins bar
  74. Trenger råd om hvilken diett - helst en med kosedag
  75. Forbrenner fettet som inntas daglig ,men ikke mer
  76. Lavkarboprodukter i Stavanger
  77. Kan man spise Atkins bar på Ketolysekuren ?
  78. Hvorfor er Splenda bedre enn Natreen?
  79. Ketosebasert kosthald og p-piller?
  80. Skal på harrytur
  81. Johannesbrødkjernemel
  82. Ketchup
  83. Lavkarbo produkter i Sverige ?
  84. Yoghurt-nøtter? Er det lov å spise?
  85. Gått opp 3 kg. som jeg gikk ned!
  86. Boka "sukkerbiten" av Lindberg
  87. Noen som kan anbefale et godt brød uten for mye karber?
  88. Kan jeg spise mye nøtter?
  89. Minimais
  90. Lavkarbo for treningsglade
  91. Gavmilde mennesker
  92. Hvor lenge holder opptint laks seg?
  93. Hvor lang holdbarhetstid har egg?
  94. Opplevde du vannansamlinger når du begynte å trene?
  95. Trenger råd om matvarer på Ketolysekuren
  96. Har noen bedre oppskrift på god brød?
  97. Gravid
  98. Sweet stevia
  99. Drops, pastiller ol?
  100. Kan man spise for mye fett?
  101. Smålei, så eg lurer...
  102. Thor Foseid - spis deg slank uten sult
  103. Diagrammene
  104. Levealder?
  105. Fårikål NEI på SB?
  106. Østerssaus
  107. "Fysen på snop?" FRIBOL er svaret :)
  108. Løkpulver
  109. Erythritol
  110. Holdbarhet på løk?
  111. Fitday spm
  112. Kalorifri mat
  113. Hva gjør at vi går ned i vekt egentlig?
  114. Hva er din store motivasjon?
  115. Gynokomasti
  116. Lavkarbo-kokebok
  117. Spørsmål om Mat på Data
  118. Gratis online diett og treningsdagbok
  119. De som har vanskelig med å gå ned i vekt her, bruker dere hormonspiral?
  120. Speltmel?
  121. Ketose viser promille ved promilletest?
  122. Fedon"diett" eller Atkins diett?
  123. Inn og ut av ketose
  124. Pizzafyll/tomatsaus/tacosaus
  125. Isetbrød og Lindberg
  126. Nybegynner ...
  127. Syk (diare) av protein/fett-mat? (Torkil?)
  128. Forvirret ang. atkins-barene ...
  129. Ny her - føler meg så slapp!
  130. Hva kan man kjøpe?
  131. Ang blodsukker ...
  132. Ny her!
  133. Hvordan gjør dere det i jula?
  134. Xenical, noen erfaringer?
  135. Marsipan
  136. Cola light/ cola zero/ pepsi max
  137. På grensen til diabetes
  138. Trenger veiledning i jungelen!
  139. Hvor mye skal man ned i vekt?
  140. Hvordan er det med kvelds/nattmat?
  141. Hva tenker dere?
  142. Hvor får jeg tak i soyaproteinpulveret?
  143. Et spørsmål om fett og alkohol
  144. Kan jeg...
  145. Er det "lov" med baconsvor?
  146. Er helt ny, har endel spørsmål
  147. Sukrin i teen
  148. Karbohydratomsetningen etter endt kur?
  149. Karbohydratomsetninga etter lavkarbo
  150. Når på døgnet er det best å veie seg?
  151. Lett is (bl.a. fra Diplom is)
  152. Sorbitol - like ille som sukker?
  153. Sulten og rar?
  154. Dårlig matlyst
  155. Hva burde jeg hamstre her i USA?
  156. Behøver jeg en gramvekt?
  157. Hva koster en kg mandelmel i Norge?
  158. Noen som koker med Lecitin granulat her?
  159. Paranøtter
  160. Ut og fly i et helt døgn...
  161. Atkins vs. Skaldemann
  162. Mage i ulage?
  163. Kombinere fett og protein - sprsm. til regel 2 (induksjonsreglene)
  164. Drikke til måltid?
  165. Hvorfor ikke karbohydrater?
  166. Hjelp! Altfor få karber!
  167. Ny her, flere ting jeg lurer på
  168. Lavkarbodiett og kolesterol?
  169. Normal BMI og lavkarbo
  170. Hva slags oljer/fett/smør tåler steiking?
  171. brudd eller forstuelse?
  172. Soyaprodukter
  173. Tips ang næringsinnhold på internasjonal blandingsmat
  174. Shirataki yam noodles
  175. Får ikke utslag på stixen,kan perioden min ha noe med det å gjøre?
  176. Jeg har et probleeeem
  177. Vinsmaking
  178. Hva når fettet er borte?
  179. Grønn te kapsler/karbblokkere?
  180. Diett.no
  181. mandelmel
  182. Hei ...
  183. Kortison?
  184. Sprø spor på ribbe
  185. Weekendtur til London
  186. Linfrø
  187. Hva gjør jeg feil?
  188. Fancy profilgreier?
  189. Overflødig skinn, kan det krympe av seg selv ved trening
  190. Nedteller ...
  191. Jeg lurte på hvordan man får seg journal
  192. Amming og Atkins kur
  193. Spørsmål om proteinpulver og nøtter..
  194. Hjelp! Fett eller Vann?
  195. Regne ut gram?
  196. Hva gjør jeg feil?
  197. Erfaringer med "guttepupper"?
  198. Isetbrød med ketolyse bakemix (Haster!)
  199. Mandelflarn?
  200. Slette innlegg
  201. Udo's choice
  202. Sulten
  203. Et par spørsmål fra en fersking
  204. Bruk av forumet
  205. Vekten min varierer
  206. Proteinbutikken
  207. Lavkarboprodukter på nett
  208. Skaldeman I Bergen I Februar
  209. Trenger litt hjelp her, please! (Spørsmål om Ketolysekuren)
  210. Lavkarbo for vegetarianere
  211. Hvordan endre tickeren?
  212. Grønnsaker-rå eller kokt?
  213. Amming og vanndrivende
  214. Kosedrikk?
  215. Er det greit å spise så mye rømme,fløte og grønnsaker
  216. Lakseintoleranse
  217. Noen med peiling på glukosebelastning?
  218. Matlaging for dummies
  219. Farris Bris
  220. Når bør man veie seg?
  221. Ang badevekten
  222. Gode råd fra ferdig-slankede!
  223. Cocosa, hvordan klarer du å få det i deg?
  224. Pølser uten karbo
  225. Gyros
  226. Speltmel vs hvetemel
  227. De siste kg/cm ...
  228. Kli og havregryn
  229. Snacks
  230. Støttemedlem
  231. Søkfunksjonen - hvordan finne fram til rett innlegg?
  232. Bra og dårlige karbohydrater?
  233. Ostesaus ... (haster)
  234. Oppskriftene på ketolysebakemixen
  235. Fedonburgeren på burger king!
  236. Helt ny og info...
  237. Munnsår?
  238. Søtningsmiddel - har noen hørt om/prøvd Stevia?
  239. Fettceller
  240. Muskler forbrenner fett ...
  241. Karbi i danskepølser?
  242. Reduxin - er det noen som har prøvd det?
  243. Stopper kroppen selv når man har nådd målet?
  244. Svinesteik - haster
  245. Atkins-muffins?
  246. Stabburpølse på atkins?
  247. Smmothie til frokost?
  248. Panikk etter 3 uker!
  249. Trenger litt hjelp her
  250. Bismak av splenda?