- Noen som har oppskrift på en tykk kyllingsuppe?
- Knorr soppsaus?
- Kokosmel?
- Mengde splenda i forhold til sukker?
- Kyllingkjøttboller i carrisaus. Tilbehør?
- Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk
- Paibunn?
- "Leftover" kokt kylling
- Muligheter med fårikålkjøtt?
- Hva er din dressingfavoritt?
- Råsaft av bær
- Fisk for ein fiskehatar?
- Oppskrift på fiskekarbonader?
- Flere som synes JBK gjør deg glatt i munn?
- Hva er tyrkisk yoghurt og hvor får man kjøpt det?
- Tacosaus uten sukker vs feks First Price m mindre karbo
- Tunfisk på boks ...
- Melkesjokoladen fra sukkerfritt smaker jo høgg!
- Pasta
- Lettvinn bearnaise-saus?
- Sukrin vs sukker/ andre søtstoff
- Oppskrift på (noe tilsvarende) dipmix?
- Oppskrift på indisk med kokosmelk?
- Malt karve?
- Kokosmelk på fedon?
- Hvorfor er det? (forskjellig karbeinnhold i samme type vare)
- Hvis jeg skal gjøre ETT siste forsøk på å lage lavkarbobrød ...
- Hva kan man bruke det her til - Proteinpulver
- Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
- Karbo-innhold i knorr lasagnesaus
- Kan man bytte soyamel med glutenmel i pizzabunn?
- Hjelp! Rødvin
- Hvit te tilsatt smak
- Naturlige konserveringsmidler for oss som lager maten selv.
- Hvor mange kalorier er det i proteinbrød?
- Ristede kokoschips
- Kvalm av lavkarbo brød og lapper. Noen som kjenner seg igjen?
- Bernaisesaus fra 1960
- JBKM i fårikål?
- Fårikål
- Fiberhusk
- Thai dressing?
- Fallgruber med baking uten sukker?
- Hvor mange karbohydrater er det i denne? (Atkinssjokolade)
- Karbohydratene i sukrin?
- Kaffelatte eller lignende
- Soyamelk
- Produkter å ønske seg fra USA?
- Cashewnøtter
- Hvor mye karber i mojosaus?
- Forslag til fiskeform?
- Toro sin sjysaus i en gryte
- Pizza?
- Liste med muligens uvanlige partystoppere?
- Prøvd tofu i bakst?
- Annen "crunchy" snacks
- Kesam?
- Handleliste!?
- Karber i lungemos?
- Hemp Protein i matlaging
- Erstatte bakemiks?
- Helgekos ...
- Høstmat
- Umulig å få tak i spisskål?
- Salathjelp
- Hva er canadian bacon?
- Hva kan jeg drikke?
- Hvilket knekkebrød har færrest karbo per skive?
- MedisterDEIG mulig å få tak i?
- Handleliste-ketolysekuren
- Tacokrydder
- Mye KH i "potet"salat av blomkål?
- Biff chop chuey på kinarestauranter
- Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
- Svart vaniljepulver
- Fryse guacamole?
- Spørsmål om baconsnacks
- Aromatisert kaffe
- Noen som vet om en oppskrift på kokoskuler?
- Kaffe med smak
- Brød: bakepulver? for mye linfrø farlig?
- Matvarer som ikke krever forberedning
- Hot kyllingsuppe fra TINE
- Hvordan skal en avokado kjennes ut?
- Røkt laks
- Steketid på lammelår
- Grytekjøtt av lam med bein
- Lettgelé, hvor får man tak i?
- Thailand Santa Maria Coconut Milk
- FiberStrø/FiberSprinkle
- Hvor lenge holder osteknekkisene?
- Møllerens bygg- og hveteris & fedon
- Hvilken salat er "best"?
- Melk?
- Hva er lurt å ha liggende?
- Fryse ferdige middager ++
- Trenger råd om saus og tilbehør
- Avocado -- bruker vi til ?
- Hjelp til tilbehør
- Lavkarbogrønnsaker etter pris og tilgjengelighet
- Sursøt saus
- oppskrift med cottacge cheese
- Oppskriftshjelp
- Kan oopsier fryses?
- Protein brød
- Kan man lage marsipan slik?
- Spis deg slank oppskrifter?
- Kruskakli
- Litt hjelp? (Forslag til mat)
- Hvilket søtningsstoff er best/sunnest?
- Dip til Artisjokk?
- Hvilken eplekake er best? Tips please.
- Macadamianøtter i Drammen ...
- Hvilke meltyper bruker man?
- Sukkerfrie kokosboller på IKEA
- Soyaprotein vs soyamel
- Bakemiks
- Et spørsmål om bytte av hvetemel i en oppskrift
- Handleliste
- Kremfløte vs matfløte?
- Gravet laks - alternativt søtningsmiddel
- Noe godt... bake?
- Kan noen gi meg næringsinnholdet fra eldorado/heistad vaniljesaus?
- Frityrgryte
- Hvor mye Splenda
- Hvilken kunstig søtning har minst kh?
- Lammefrikasse lavkarbo oppskrift - noen som har ?
- Soyaflak
- Fryse frukt til smoothie?
- Kostfiber og kh
- Rakfisklag, uten lompe og flattbrød?
- Oljer
- Mat uten egg
- Soya- eller mandelmel?
- manitoba creme ?
- Flere som opplever "rar" smak på blomkålen?
- Oppskrift på Proteinsmoothie cappucino??
- Croissants
- Tilbehør til taco
- Smelte søtning?
- Ølpølser?
- Pannekaker og Fiber Husk
- Sukrin
- Kan man spise dette?
- Kjøtt til kjøttdeig?
- Kålrot
- Oppskrift lavkarbo-lussekatter?
- Dehydrert brød/knekkebrød
- Nybegynner lurer på dagens kost....
- Diabetes + lavkarbo = ?
- Tomatsild til jul!
- Jevning til saus til lammefrikasse
- Hvilken stevia?
- Fiberhusk på nett?
- Butternut Squash.
- Kokosolje på nett?
- Nybegynner så det holder! :D
- Hva slags pålegg kan man spise på lavkarbo?
- NYbegynner spørsmål
- Alle disse søtningsmidlene
- Alternativ til smør?
- Protein Plus Pancake Mix
- Oppskrift på stekt ostekake?
- Skinke vs salami
- Logisk?
- Lavkarbo - brød
- Gir snart opp her(trenger tips om oppskrifter)
- Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør
- Hasselnøttkrem
- Lyst på noe godt(trenger tips)
- Fiberhusk
- Jbk-Finnes noe annet tykningsmiddel vi kan bruke?
- Vi som ikke takler JBK!!!!
- Sliter bra med oppskrifter
- Frysing av kremfløte?
- Doktorgrad lavkarbobrød
- Blir ikke sulten - cocosaens "feil"?
- Heistad syltetøy
- Bruk så mange forskjellige søtningsmidler du kan finne
- Sukrin/Splenda
- Smør
- Helsekostbutikk i Trondheim
- Sitronsaft - hvor mange karbohydrater?
- Søker informasjon om Dalblads bakepro
- Ryvita m Sunflower seeds&Oats?
- Har mye egg som må brukes opp :)
- Julekakeoppskrifter
- Soyamel vs keto bakemix?
- Kan man fryse hjemmelaget rødkål?
- Oppskrift på tomatsuppe
- Spekulasi til Jul
- Erstatning for Bake Pro?
- Glutenmel
- Kyllingvinger..?
- Tyrkisk Yoghurt
- Fant en oppskrift på pølsegryte, men har ett spørsmål.
- Cocosa på salg :-)
- Oppskrift på brød/knekkebrød uten egg, nøtter og meieriprodukter?
- Kokosmel
- Hvordan finne oppskriften
- Saus-oppskrifter ..?
- Kanelkubbe
- Lage vaniljesukker selv
- I den søte juletid
- *Viktig* Regal Kruskakli har mere kh enn du tror
- Hvorfor bruker så mange kunstig søtning?
- Hjemmelaget peanøttsmør?
- Karamellisering med Sukrin?
- Toro melblanding
- Din beste fiskeoppskrift!
- Hjemmelaget brus/ingefærøl/vørterøl, søtet med Stevia, er det OK ..?
- Iherb shoppingtips?
- Jul, akvavit og rakfisk
- Basisoppskrift på sjokoladetrekk?
- Kål
- Et pølsespørsmål
- Billigst fløte??
- Pofiber
- Ferdigsauser
- Vaniljepulver
- Eggeplommer til overs
- Hvilken rødvin til gløgg?
- Opphakket chili på glass med oppskrift på baksiden?
- Proteinshake?
- McDonalds cheeseburger ...
- Ketolysekur og blomkålsuppe
- Lage sjokoladekonfekt med Cocosa
- Valnøtter
- Røkt mat mindre bra? Hvorfor?
- Har laget peppermyntestenger ...
- Hva kan jeg bytte ut med?
- Innbakte pølser
- Coleslaw
- Suksessbomber
- Knekkebrød oppskrift, hvor mye karbo?
- Dårlig hvitløk
- Weight watchers-mat
- Helt ny. Hjelp!!!!
- Gjær?
- Farlig å spise for mye bringebær?
- Vaniljekrem i ovn
- Eggehvitepletter - lavkarbo-potensiale?
- KJøttfarser og kjøttdeiger, en oversikt.
- Ketchup?
- Proteinbrød uten gluten, hvor får jeg tak i? Oslo....
- Berlinerboller?
- Hvilke koteletter er best?
- Lefse?
- Sukséterte?
- Candarel i staden for melis i ostekake??