View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

  1. Noen som har oppskrift på en tykk kyllingsuppe?
  2. Knorr soppsaus?
  3. Kokosmel?
  4. Mengde splenda i forhold til sukker?
  5. Kyllingkjøttboller i carrisaus. Tilbehør?
  6. Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk
  7. Paibunn?
  8. "Leftover" kokt kylling
  9. Muligheter med fårikålkjøtt?
  10. Hva er din dressingfavoritt?
  11. Råsaft av bær
  12. Fisk for ein fiskehatar?
  13. Oppskrift på fiskekarbonader?
  14. Flere som synes JBK gjør deg glatt i munn?
  15. Hva er tyrkisk yoghurt og hvor får man kjøpt det?
  16. Tacosaus uten sukker vs feks First Price m mindre karbo
  17. Tunfisk på boks ...
  18. Melkesjokoladen fra sukkerfritt smaker jo høgg!
  19. Pasta
  20. Lettvinn bearnaise-saus?
  21. Sukrin vs sukker/ andre søtstoff
  22. Oppskrift på (noe tilsvarende) dipmix?
  23. Oppskrift på indisk med kokosmelk?
  24. Malt karve?
  25. Kokosmelk på fedon?
  26. Hvorfor er det? (forskjellig karbeinnhold i samme type vare)
  27. Hvis jeg skal gjøre ETT siste forsøk på å lage lavkarbobrød ...
  28. Hva kan man bruke det her til - Proteinpulver
  29. Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
  30. Karbo-innhold i knorr lasagnesaus
  31. Kan man bytte soyamel med glutenmel i pizzabunn?
  32. Hjelp! Rødvin
  33. Hvit te tilsatt smak
  34. Naturlige konserveringsmidler for oss som lager maten selv.
  35. Hvor mange kalorier er det i proteinbrød?
  36. Ristede kokoschips
  37. Kvalm av lavkarbo brød og lapper. Noen som kjenner seg igjen?
  38. Bernaisesaus fra 1960
  39. JBKM i fårikål?
  40. Fårikål
  41. Fiberhusk
  42. Thai dressing?
  43. Fallgruber med baking uten sukker?
  44. Hvor mange karbohydrater er det i denne? (Atkinssjokolade)
  45. Karbohydratene i sukrin?
  46. Kaffelatte eller lignende
  47. Soyamelk
  48. Produkter å ønske seg fra USA?
  49. Cashewnøtter
  50. Hvor mye karber i mojosaus?
  51. Forslag til fiskeform?
  52. Toro sin sjysaus i en gryte
  53. Pizza?
  54. Liste med muligens uvanlige partystoppere?
  55. Prøvd tofu i bakst?
  56. Annen "crunchy" snacks
  57. Kesam?
  58. Handleliste!?
  59. Karber i lungemos?
  60. Hemp Protein i matlaging
  61. Erstatte bakemiks?
  62. Helgekos ...
  63. Høstmat
  64. Umulig å få tak i spisskål?
  65. Salathjelp
  66. Hva er canadian bacon?
  67. Hva kan jeg drikke?
  68. Hvilket knekkebrød har færrest karbo per skive?
  69. MedisterDEIG mulig å få tak i?
  70. Handleliste-ketolysekuren
  71. Tacokrydder
  72. Mye KH i "potet"salat av blomkål?
  73. Biff chop chuey på kinarestauranter
  74. Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?
  75. Svart vaniljepulver
  76. Fryse guacamole?
  77. Spørsmål om baconsnacks
  78. Aromatisert kaffe
  79. Noen som vet om en oppskrift på kokoskuler?
  80. Kaffe med smak
  81. Brød: bakepulver? for mye linfrø farlig?
  82. Matvarer som ikke krever forberedning
  83. Hot kyllingsuppe fra TINE
  84. Hvordan skal en avokado kjennes ut?
  85. Røkt laks
  86. Steketid på lammelår
  87. Grytekjøtt av lam med bein
  88. Lettgelé, hvor får man tak i?
  89. Thailand Santa Maria Coconut Milk
  90. FiberStrø/FiberSprinkle
  91. Hvor lenge holder osteknekkisene?
  92. Møllerens bygg- og hveteris & fedon
  93. Hvilken salat er "best"?
  94. Melk?
  95. Hva er lurt å ha liggende?
  96. Fryse ferdige middager ++
  97. Trenger råd om saus og tilbehør
  98. Avocado -- bruker vi til ?
  99. Hjelp til tilbehør
  100. Lavkarbogrønnsaker etter pris og tilgjengelighet
  101. Sursøt saus
  102. oppskrift med cottacge cheese
  103. Oppskriftshjelp
  104. Kan oopsier fryses?
  105. Protein brød
  106. Kan man lage marsipan slik?
  107. Spis deg slank oppskrifter?
  108. Kruskakli
  109. Litt hjelp? (Forslag til mat)
  110. Hvilket søtningsstoff er best/sunnest?
  111. Dip til Artisjokk?
  112. Hvilken eplekake er best? Tips please.
  113. Macadamianøtter i Drammen ...
  114. Hvilke meltyper bruker man?
  115. Sukkerfrie kokosboller på IKEA
  116. Soyaprotein vs soyamel
  117. Bakemiks
  118. Et spørsmål om bytte av hvetemel i en oppskrift
  119. Handleliste
  120. Kremfløte vs matfløte?
  121. Gravet laks - alternativt søtningsmiddel
  122. Noe godt... bake?
  123. Kan noen gi meg næringsinnholdet fra eldorado/heistad vaniljesaus?
  124. Frityrgryte
  125. Hvor mye Splenda
  126. Hvilken kunstig søtning har minst kh?
  127. Lammefrikasse lavkarbo oppskrift - noen som har ?
  128. Soyaflak
  129. Fryse frukt til smoothie?
  130. Kostfiber og kh
  131. Rakfisklag, uten lompe og flattbrød?
  132. Oljer
  133. Mat uten egg
  134. Soya- eller mandelmel?
  135. manitoba creme ?
  136. Flere som opplever "rar" smak på blomkålen?
  137. Oppskrift på Proteinsmoothie cappucino??
  138. Croissants
  139. Tilbehør til taco
  140. Smelte søtning?
  141. Ølpølser?
  142. Pannekaker og Fiber Husk
  143. Sukrin
  144. Kan man spise dette?
  145. Kjøtt til kjøttdeig?
  146. Kålrot
  147. Oppskrift lavkarbo-lussekatter?
  148. Dehydrert brød/knekkebrød
  149. Nybegynner lurer på dagens kost....
  150. Diabetes + lavkarbo = ?
  151. Tomatsild til jul!
  152. Jevning til saus til lammefrikasse
  153. Hvilken stevia?
  154. Fiberhusk på nett?
  155. Butternut Squash.
  156. Kokosolje på nett?
  157. Nybegynner så det holder! :D
  158. Hva slags pålegg kan man spise på lavkarbo?
  159. NYbegynner spørsmål
  160. Alle disse søtningsmidlene
  161. Alternativ til smør?
  162. Protein Plus Pancake Mix
  163. Oppskrift på stekt ostekake?
  164. Skinke vs salami
  165. Logisk?
  166. Lavkarbo - brød
  167. Gir snart opp her(trenger tips om oppskrifter)
  168. Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør
  169. Hasselnøttkrem
  170. Lyst på noe godt(trenger tips)
  171. Fiberhusk
  172. Jbk-Finnes noe annet tykningsmiddel vi kan bruke?
  173. Vi som ikke takler JBK!!!!
  174. Sliter bra med oppskrifter
  175. Frysing av kremfløte?
  176. Doktorgrad lavkarbobrød
  177. Blir ikke sulten - cocosaens "feil"?
  178. Heistad syltetøy
  179. Bruk så mange forskjellige søtningsmidler du kan finne
  180. Sukrin/Splenda
  181. Smør
  182. Helsekostbutikk i Trondheim
  183. Sitronsaft - hvor mange karbohydrater?
  184. Søker informasjon om Dalblads bakepro
  185. Ryvita m Sunflower seeds&Oats?
  186. Har mye egg som må brukes opp :)
  187. Julekakeoppskrifter
  188. Soyamel vs keto bakemix?
  189. Kan man fryse hjemmelaget rødkål?
  190. Oppskrift på tomatsuppe
  191. Spekulasi til Jul
  192. Erstatning for Bake Pro?
  193. Glutenmel
  194. Kyllingvinger..?
  195. Tyrkisk Yoghurt
  196. Fant en oppskrift på pølsegryte, men har ett spørsmål.
  197. Cocosa på salg :-)
  198. Oppskrift på brød/knekkebrød uten egg, nøtter og meieriprodukter?
  199. Kokosmel
  200. Hvordan finne oppskriften
  201. Saus-oppskrifter ..?
  202. Kanelkubbe
  203. Lage vaniljesukker selv
  204. I den søte juletid
  205. *Viktig* Regal Kruskakli har mere kh enn du tror
  206. Hvorfor bruker så mange kunstig søtning?
  207. Hjemmelaget peanøttsmør?
  208. Karamellisering med Sukrin?
  209. Toro melblanding
  210. Din beste fiskeoppskrift!
  211. Hjemmelaget brus/ingefærøl/vørterøl, søtet med Stevia, er det OK ..?
  212. Iherb shoppingtips?
  213. Jul, akvavit og rakfisk
  214. Basisoppskrift på sjokoladetrekk?
  215. Kål
  216. Et pølsespørsmål
  217. Billigst fløte??
  218. Pofiber
  219. Ferdigsauser
  220. Vaniljepulver
  221. Eggeplommer til overs
  222. Hvilken rødvin til gløgg?
  223. Opphakket chili på glass med oppskrift på baksiden?
  224. Proteinshake?
  225. McDonalds cheeseburger ...
  226. Ketolysekur og blomkålsuppe
  227. Lage sjokoladekonfekt med Cocosa
  228. Valnøtter
  229. Røkt mat mindre bra? Hvorfor?
  230. Har laget peppermyntestenger ...
  231. Hva kan jeg bytte ut med?
  232. Innbakte pølser
  233. Coleslaw
  234. Suksessbomber
  235. Knekkebrød oppskrift, hvor mye karbo?
  236. Dårlig hvitløk
  237. Weight watchers-mat
  238. Helt ny. Hjelp!!!!
  239. Gjær?
  240. Farlig å spise for mye bringebær?
  241. Vaniljekrem i ovn
  242. Eggehvitepletter - lavkarbo-potensiale?
  243. KJøttfarser og kjøttdeiger, en oversikt.
  244. Ketchup?
  245. Proteinbrød uten gluten, hvor får jeg tak i? Oslo....
  246. Berlinerboller?
  247. Hvilke koteletter er best?
  248. Lefse?
  249. Sukséterte?
  250. Candarel i staden for melis i ostekake??