View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
- Nacho chips - Lavkarbo (3 replies)
- Konzelmanns Original (bolledeigmix) (12 replies)
- Hi-maize (2 replies)
- Fristende muffins (2 replies)
- Hvor får dere tak i disse tingene? (2 replies)
- Ferskvannskreps i dillake? (2 replies)
- Too good to be true? (Sjokolade) (17 replies)
- Kunstig sukker ... Hva kan jeg bruke? (7 replies)
- Lagde mislykka pannekaker (10 replies)
- Nannahs vafler ... Spørsmål om jbkm/fiberhusk (1 replies)
- Jordbærmilkshake? (3 replies)
- Hjelp, skulle lage iskrem ... (5 replies)
- Knorr dressingmix (6 replies)
- Knuste linfrø (10 replies)
- Ok ... Jeg kjøpte cheddar, men hva skulle jeg nå med den? (2 replies)
- Hvor mye karbohydrater er det i nypete? (6 replies)
- Problemer med brødbakinga! (7 replies)
- Sojaflocker (9 replies)
- Kebabkjøtt? (2 replies)
- Lavkarbo skinkegrateng? (4 replies)
- Kan pizzabunnen med oppskrift fra bakemiksboksen fryses? (2 replies)
- Eggemelk ok hver dag? (5 replies)
- Maggi juicy chicken - krydderblanding. Noen som har smakt? (2 replies)
- Kikerter ... Lov på ketolyse? (13 replies)
- Erstatning for ris, pasta, potet? (11 replies)
- Angående linfrø, solsikkefrø og sesamfrø (5 replies)
- Glutenmel? (3 replies)
- Hjelp til å bruke opp smør (4 replies)
- Hvor får jeg tak i knutekål? (1 replies)
- Noen som har oppskrift på fastelavensboller? (1 replies)
- Hjelp til hamburgerbrød ... (1 replies)
- Cheddarost koster jo en formue, noe som kan erstatte den? (10 replies)
- Krydder fra Hindu og karber (2 replies)
- Fiberhusk (4 replies)
- Eggallergi (2 replies)
- Hjort, hjelp? (6 replies)
- Halsbrann av mørk sjokolade (0 replies)
- "Halv åtta his mig" - lavkarbo middag (8 replies)
- Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is (3 replies)
- Soltørkede tomater fra BAMA (1 replies)
- Kavli trippel? (4 replies)
- Er alle brød FY på Ketolyse? (8 replies)
- Heistad gelé, selges hvor? (8 replies)
- Farris bris med smak? (2 replies)
- Jeg har så lyst på blandsmør! (4 replies)
- Olje til brødbaking (0 replies)
- Eggedosis (9 replies)
- Eggemuffins (2 replies)
- Lapper/vafler? (3 replies)
- Kjøttbolle-oppskrift (1 replies)
- Johannebrødkjernemel (6 replies)
- Bakemix, johannesbrødkjernemel og malte mandler (5 replies)
- Smothie med lavt karboinnhold? (4 replies)
- Tacoskjell? (4 replies)
- Hva kan jeg bake med cottage cheese? (0 replies)
- Raffinert rapsolje (7 replies)
- Bakemix (1 replies)
- Vafler (5 replies)
- Oppskrift på paideig? (11 replies)
- Pizza (1 replies)
- Tyrkisk yoghurt med litt smoothie, ok? (18 replies)
- Skorsonerrot (8 replies)
- Hvilke sort mørk sjokolade er lov? (2 replies)
- Hjelp til drikke og mat (9 replies)
- Blandingsforhold gelè (2 replies)
- Nanbrød (0 replies)
- Tacokål i form -en spennende tacovariant (0 replies)
- Advokado (3 replies)
- Stekt torsk, noen erfaringer på dette? (8 replies)
- Sukrinmengde istedenfor sukker (4 replies)
- Wok? (0 replies)
- Smoothies i kjøleskapet? (5 replies)
- Har du en god ketolyse oppskrift? (6 replies)
- Små retter\lunsjer som kan fryses ned? (2 replies)
- Splenda? Sukrin? (15 replies)
- Snackpaprika vs paprika (2 replies)
- Finner ikke sukkertråden (0 replies)
- Avocado-tips? (12 replies)
- Alternativ for mandelmel? (4 replies)
- Isis produkter? (14 replies)
- Kan jeg bruke produktene fra Confecta? (7 replies)
- Får man kjøpt KUN lasagnePLATENE i butikken? (9 replies)
- Lavkarbobrød... (1 replies)
- Pinnebrød? (2 replies)
- Ny mørk sjokolade (8 replies)
- IceTea Fra Pfanner (6 replies)
- Hva bytter jeg melet ut med? (6 replies)
- Seter smør vs ekte meieri smør? (2 replies)
- Sukkerfri sjokolade uten melk? (0 replies)
- Maltinol... (0 replies)
- Forskjell på cocosa og kokos olje? (7 replies)
- Tacolomper/lefser-oppskrift? (12 replies)
- Svinefilet til middag. Saus? (5 replies)
- Hva er forskjellen på kremost og smøreost? (0 replies)
- Fun light saft? (3 replies)
- Merkelig grønnsak ... (24 replies)
- Sukrin - bakeegenskaper (11 replies)
- Bytte hvetemel med hva i kakeoppskrift? (2 replies)
- Kulhydrater i kokosmel? (2 replies)
- Noen som har prøvd denne whippingen? (15 replies)
- Næringsinnhold i glutenmel? (2 replies)
- Hyllebær-drikke? (5 replies)
- Lage egen marsipan? (6 replies)
- Fiberhusk og johannsekjernemel i Bodø (2 replies)
- Buljong (2 replies)
- Bytte ut ingredienser? (2 replies)
- Oppskrift på snack-bars? (21 replies)
- Spinat (7 replies)
- Brownies-forvirring (18 replies)
- Næringsinnhold i kakaoprodukter (0 replies)
- Nudler uten karbohydrater mulig å få tak i Norge? (7 replies)
- Torsk med eggesmør .. og hva da? (13 replies)
- Brekkbønner eller Grønne bønner? (0 replies)
- Tyrkisk yoghurt? (8 replies)
- Mat med gjær men uten mel og sukker? (1 replies)
- Knekkebrød-oppskrift? (9 replies)
- Avocado? (6 replies)
- Fiberhusk (21 replies)
- Laktosefri Tortilla lefser & Pizzabunn? (0 replies)
- Uheldige karbohydrater selv om de er få? (16 replies)
- Er det noe galt med min olje? (2 replies)
- oppskriftsbok (2 replies)
- Inspirasjonshjelp? (13 replies)
- Frokost/Kvelds (0 replies)
- JBK vs Thick-It-Up ? (9 replies)
- Hva kan jeg bruke istedetfor juice? (5 replies)
- Bakekakao vs sjokolade? (1 replies)
- Engelsk cheddar? (1 replies)
- Trenger hjelp (13 replies)
- Lavkarbobrød (9 replies)
- Hva kan jeg bruke kefir til? (1 replies)
- mandelmel (4 replies)
- Klippfiskboller (0 replies)
- Poteter og karbohydrater (8 replies)
- Ost og kjeks? (11 replies)
- Rødløk - gul løk. Blir jeg lurt? (6 replies)
- Torkil og andre: Er glutenmel farlig? (7 replies)
- Mandelmel? (0 replies)
- Er paranøtter de med minst karb? (8 replies)
- Pizzabunn uten ulike bakemixer? (11 replies)
- Coop tomatsuppe (9 replies)
- Sweet'n'less (0 replies)
- Hvordan lage mild pizzasaus? (14 replies)
- iHERB tips? (7 replies)
- Hjelp meg å like grønnsaker (14 replies)
- Hvordan lager jeg lavkarbo Tandori chicken? (8 replies)
- Spørsmål om Natreen og Heistad syltetøy (19 replies)
- Spinat (2 replies)
- Utrolig stort sprik ang. karboinnhold i bringebær ... (5 replies)
- Valnøttkjerner (5 replies)
- magetrøbbel.. (11 replies)
- Rå sjokolade? (20 replies)
- pesto? (3 replies)
- Noen som vet? (3 replies)
- Hva slags bacon? (5 replies)
- Grunnleggende ingredienser (3 replies)
- Matvaretabellen? (2 replies)
- Det er ikke alltid det man lager blir en sukssess, men hva gikk galt her? (1 replies)
- Sambal oelek, og salsa? (7 replies)
- Kan det bli for mye Cocosa? (10 replies)
- Er det ok å drikke te på lavkarbo? (29 replies)
- Spinat? (4 replies)
- Vaniljestang? (10 replies)
- Baconsvor i større kvanta (0 replies)
- Lavkarbobrød uten kjøkkenmaskin? (11 replies)
- Jeg fant en liten larve i selleriroten min (17 replies)
- Hanekamkake (1 replies)
- Skyr og barn (7 replies)
- Hva kan jeg lage av rømme? (16 replies)
- Har tatt en oksesteik opp av frysen og aner ikke hva jeg skal bruke den til. (1 replies)
- Lavkarbo brød uten laktose? (1 replies)
- Creme fraiche (1 replies)
- Egg inneholder verken 0,8 eller 0,9 gram karbohydrat. (9 replies)
- Lavkarbo Brownies, men er den egentlig lavkarbo?? (8 replies)
- Søtpotet (11 replies)
- Maltitol (45 replies)
- Vond ettersmak av mat lagd med fiberhusk. (1 replies)
- Gelatin og splenda (15 replies)
- Frustrert! (14 replies)
- Alternativ til sjokolade og søtbakst (3 replies)
- Sukrin melis? (3 replies)
- Nøttebrød (2 replies)
- Cottage cheese? (3 replies)
- Tapas? (5 replies)
- Tofu? (1 replies)
- Brownies, finnes det en lavkarbovariant? (5 replies)
- Vaniljesukker vs vaniljepulver (27 replies)
- Pizzabunn... (2 replies)
- Kreolsk Kyllingsalat? (3 replies)
- Varm sjokolade? (6 replies)
- Cola zero/cola light (3 replies)
- Spent på om dette blir noe godt (Pannekaker) (7 replies)
- Sjokoladeprinsen (2 replies)
- Tyggis (0 replies)
- Forskjellen mellom fiberhusk og pofiber ... (5 replies)
- Er noe sjokolade tillatt? (8 replies)
- Engergibarer (9 replies)
- brødform (3 replies)
- Bakeerstatninger (16 replies)
- Nannahs gode vafler, med en vri? (2 replies)
- Hva er det i kyllingkjøttdeig fra rema?? (29 replies)
- Soyaprotein? Trengs det? (5 replies)
- Flettebrød (0 replies)
- Inulin? (4 replies)
- Erstatning for potetgull/chips? (27 replies)
- Butterdeig? (22 replies)
- Øl (3 replies)
- Kokosmel (5 replies)
- Popcorn? (8 replies)
- Hva med vårruller? (12 replies)
- MTC olje (2 replies)
- Er det forskjell på bruk av div. proteinpulvere? (3 replies)
- Dadler (3 replies)
- Lapper med kokosmel (8 replies)
- Alternativer til egg ved allergi? (2 replies)
- Fløtekaffe med kanel (2 replies)
- Selskapsmat (4 replies)
- Hvilke produkter kan man spise?? (9 replies)
- Er dette lurt å spise på ketolyse? (1 replies)
- Hva syntes dere om å telle kcal? (5 replies)
- Omelett (3 replies)
- Dreamfields pasta (12 replies)
- Redd for å spørre, men ang Melange og Tine smør ... Hvorfor? (7 replies)
- kokosmel (3 replies)
- Gratenger (av f.eks brokkoli) (5 replies)
- Kan jeg spise spekeskinke, agurk, paprika og ost til lunch? (5 replies)
- Lavkarbo horn..? (2 replies)
- Vafler med mandelmel (1 replies)
- Surgjære rotgrønnsaker? (4 replies)
- Lavkarbobrød i brødmaskin uten gjær og glutenmel? (8 replies)
- Verdens beste lavkarbobrød? (0 replies)
- Meirerismør til steking? (lchf) (27 replies)
- Fikk ikke tak i kokosmel! (2 replies)
- Kakao-utfordring fra meg (8 replies)
- Kjøttdeig vs karbonadedeig (13 replies)
- Komfyr ute av stand (1 replies)
- Smør på Fedon (6 replies)
- Vil ha tak i Cloetta sjokolade (5 replies)
- Hvetekim og pannekaker (0 replies)
- Lavkarbo-lapskaus? (1 replies)
- Te (11 replies)
- Bokhvetemel (5 replies)
- Hvilken olje kan jeg bruker i frityrstekeren min? (9 replies)
- Gul cheddar? (1 replies)
- Kruskakli (1 replies)
- Tips til hvordan jeg kan få i meg cocosa (9 replies)
- Angående first price bacon (19 replies)
- Angående karber i linfrø (2 replies)
- Søtpotet (6 replies)
- Spørsmål om bær (0 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.