View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

  1. Nacho chips - Lavkarbo (3 replies)
  2. Konzelmanns Original (bolledeigmix) (12 replies)
  3. Hi-maize (2 replies)
  4. Fristende muffins (2 replies)
  5. Hvor får dere tak i disse tingene? (2 replies)
  6. Ferskvannskreps i dillake? (2 replies)
  7. Too good to be true? (Sjokolade) (17 replies)
  8. Kunstig sukker ... Hva kan jeg bruke? (7 replies)
  9. Lagde mislykka pannekaker (10 replies)
  10. Nannahs vafler ... Spørsmål om jbkm/fiberhusk (1 replies)
  11. Jordbærmilkshake? (3 replies)
  12. Hjelp, skulle lage iskrem ... (5 replies)
  13. Knorr dressingmix (6 replies)
  14. Knuste linfrø (10 replies)
  15. Ok ... Jeg kjøpte cheddar, men hva skulle jeg nå med den? (2 replies)
  16. Hvor mye karbohydrater er det i nypete? (6 replies)
  17. Problemer med brødbakinga! (7 replies)
  18. Sojaflocker (9 replies)
  19. Kebabkjøtt? (2 replies)
  20. Lavkarbo skinkegrateng? (4 replies)
  21. Kan pizzabunnen med oppskrift fra bakemiksboksen fryses? (2 replies)
  22. Eggemelk ok hver dag? (5 replies)
  23. Maggi juicy chicken - krydderblanding. Noen som har smakt? (2 replies)
  24. Kikerter ... Lov på ketolyse? (13 replies)
  25. Erstatning for ris, pasta, potet? (11 replies)
  26. Angående linfrø, solsikkefrø og sesamfrø (5 replies)
  27. Glutenmel? (3 replies)
  28. Hjelp til å bruke opp smør (4 replies)
  29. Hvor får jeg tak i knutekål? (1 replies)
  30. Noen som har oppskrift på fastelavensboller? (1 replies)
  31. Hjelp til hamburgerbrød ... (1 replies)
  32. Cheddarost koster jo en formue, noe som kan erstatte den? (10 replies)
  33. Krydder fra Hindu og karber (2 replies)
  34. Fiberhusk (4 replies)
  35. Eggallergi (2 replies)
  36. Hjort, hjelp? (6 replies)
  37. Halsbrann av mørk sjokolade (0 replies)
  38. "Halv åtta his mig" - lavkarbo middag (8 replies)
  39. Sukrinmelis vs fruktose i hjemmelaga is (3 replies)
  40. Soltørkede tomater fra BAMA (1 replies)
  41. Kavli trippel? (4 replies)
  42. Er alle brød FY på Ketolyse? (8 replies)
  43. Heistad gelé, selges hvor? (8 replies)
  44. Farris bris med smak? (2 replies)
  45. Jeg har så lyst på blandsmør! (4 replies)
  46. Olje til brødbaking (0 replies)
  47. Eggedosis (9 replies)
  48. Eggemuffins (2 replies)
  49. Lapper/vafler? (3 replies)
  50. Kjøttbolle-oppskrift (1 replies)
  51. Johannebrødkjernemel (6 replies)
  52. Bakemix, johannesbrødkjernemel og malte mandler (5 replies)
  53. Smothie med lavt karboinnhold? (4 replies)
  54. Tacoskjell? (4 replies)
  55. Hva kan jeg bake med cottage cheese? (0 replies)
  56. Raffinert rapsolje (7 replies)
  57. Bakemix (1 replies)
  58. Vafler (5 replies)
  59. Oppskrift på paideig? (11 replies)
  60. Pizza (1 replies)
  61. Tyrkisk yoghurt med litt smoothie, ok? (18 replies)
  62. Skorsonerrot (8 replies)
  63. Hvilke sort mørk sjokolade er lov? (2 replies)
  64. Hjelp til drikke og mat (9 replies)
  65. Blandingsforhold gelè (2 replies)
  66. Nanbrød (0 replies)
  67. Tacokål i form -en spennende tacovariant (0 replies)
  68. Advokado (3 replies)
  69. Stekt torsk, noen erfaringer på dette? (8 replies)
  70. Sukrinmengde istedenfor sukker (4 replies)
  71. Wok? (0 replies)
  72. Smoothies i kjøleskapet? (5 replies)
  73. Har du en god ketolyse oppskrift? (6 replies)
  74. Små retter\lunsjer som kan fryses ned? (2 replies)
  75. Splenda? Sukrin? (15 replies)
  76. Snackpaprika vs paprika (2 replies)
  77. Finner ikke sukkertråden (0 replies)
  78. Avocado-tips? (12 replies)
  79. Alternativ for mandelmel? (4 replies)
  80. Isis produkter? (14 replies)
  81. Kan jeg bruke produktene fra Confecta? (7 replies)
  82. Får man kjøpt KUN lasagnePLATENE i butikken? (9 replies)
  83. Lavkarbobrød... (1 replies)
  84. Pinnebrød? (2 replies)
  85. Ny mørk sjokolade (8 replies)
  86. IceTea Fra Pfanner (6 replies)
  87. Hva bytter jeg melet ut med? (6 replies)
  88. Seter smør vs ekte meieri smør? (2 replies)
  89. Sukkerfri sjokolade uten melk? (0 replies)
  90. Maltinol... (0 replies)
  91. Forskjell på cocosa og kokos olje? (7 replies)
  92. Tacolomper/lefser-oppskrift? (12 replies)
  93. Svinefilet til middag. Saus? (5 replies)
  94. Hva er forskjellen på kremost og smøreost? (0 replies)
  95. Fun light saft? (3 replies)
  96. Merkelig grønnsak ... (24 replies)
  97. Sukrin - bakeegenskaper (11 replies)
  98. Bytte hvetemel med hva i kakeoppskrift? (2 replies)
  99. Kulhydrater i kokosmel? (2 replies)
  100. Noen som har prøvd denne whippingen? (15 replies)
  101. Næringsinnhold i glutenmel? (2 replies)
  102. Hyllebær-drikke? (5 replies)
  103. Lage egen marsipan? (6 replies)
  104. Fiberhusk og johannsekjernemel i Bodø (2 replies)
  105. Buljong (2 replies)
  106. Bytte ut ingredienser? (2 replies)
  107. Oppskrift på snack-bars? (21 replies)
  108. Spinat (7 replies)
  109. Brownies-forvirring (18 replies)
  110. Næringsinnhold i kakaoprodukter (0 replies)
  111. Nudler uten karbohydrater mulig å få tak i Norge? (7 replies)
  112. Torsk med eggesmør .. og hva da? (13 replies)
  113. Brekkbønner eller Grønne bønner? (0 replies)
  114. Tyrkisk yoghurt? (8 replies)
  115. Mat med gjær men uten mel og sukker? (1 replies)
  116. Knekkebrød-oppskrift? (9 replies)
  117. Avocado? (6 replies)
  118. Fiberhusk (21 replies)
  119. Laktosefri Tortilla lefser & Pizzabunn? (0 replies)
  120. Uheldige karbohydrater selv om de er få? (16 replies)
  121. Er det noe galt med min olje? (2 replies)
  122. oppskriftsbok (2 replies)
  123. Inspirasjonshjelp? (13 replies)
  124. Frokost/Kvelds (0 replies)
  125. JBK vs Thick-It-Up ? (9 replies)
  126. Hva kan jeg bruke istedetfor juice? (5 replies)
  127. Bakekakao vs sjokolade? (1 replies)
  128. Engelsk cheddar? (1 replies)
  129. Trenger hjelp (13 replies)
  130. Lavkarbobrød (9 replies)
  131. Hva kan jeg bruke kefir til? (1 replies)
  132. mandelmel (4 replies)
  133. Klippfiskboller (0 replies)
  134. Poteter og karbohydrater (8 replies)
  135. Ost og kjeks? (11 replies)
  136. Rødløk - gul løk. Blir jeg lurt? (6 replies)
  137. Torkil og andre: Er glutenmel farlig? (7 replies)
  138. Mandelmel? (0 replies)
  139. Er paranøtter de med minst karb? (8 replies)
  140. Pizzabunn uten ulike bakemixer? (11 replies)
  141. Coop tomatsuppe (9 replies)
  142. Sweet'n'less (0 replies)
  143. Hvordan lage mild pizzasaus? (14 replies)
  144. iHERB tips? (7 replies)
  145. Hjelp meg å like grønnsaker (14 replies)
  146. Hvordan lager jeg lavkarbo Tandori chicken? (8 replies)
  147. Spørsmål om Natreen og Heistad syltetøy (19 replies)
  148. Spinat (2 replies)
  149. Utrolig stort sprik ang. karboinnhold i bringebær ... (5 replies)
  150. Valnøttkjerner (5 replies)
  151. magetrøbbel.. (11 replies)
  152. Rå sjokolade? (20 replies)
  153. pesto? (3 replies)
  154. Noen som vet? (3 replies)
  155. Hva slags bacon? (5 replies)
  156. Grunnleggende ingredienser (3 replies)
  157. Matvaretabellen? (2 replies)
  158. Det er ikke alltid det man lager blir en sukssess, men hva gikk galt her? (1 replies)
  159. Sambal oelek, og salsa? (7 replies)
  160. Kan det bli for mye Cocosa? (10 replies)
  161. Er det ok å drikke te på lavkarbo? (29 replies)
  162. Spinat? (4 replies)
  163. Vaniljestang? (10 replies)
  164. Baconsvor i større kvanta (0 replies)
  165. Lavkarbobrød uten kjøkkenmaskin? (11 replies)
  166. Jeg fant en liten larve i selleriroten min (17 replies)
  167. Hanekamkake (1 replies)
  168. Skyr og barn (7 replies)
  169. Hva kan jeg lage av rømme? (16 replies)
  170. Har tatt en oksesteik opp av frysen og aner ikke hva jeg skal bruke den til. (1 replies)
  171. Lavkarbo brød uten laktose? (1 replies)
  172. Creme fraiche (1 replies)
  173. Egg inneholder verken 0,8 eller 0,9 gram karbohydrat. (9 replies)
  174. Lavkarbo Brownies, men er den egentlig lavkarbo?? (8 replies)
  175. Søtpotet (11 replies)
  176. Maltitol (45 replies)
  177. Vond ettersmak av mat lagd med fiberhusk. (1 replies)
  178. Gelatin og splenda (15 replies)
  179. Frustrert! (14 replies)
  180. Alternativ til sjokolade og søtbakst (3 replies)
  181. Sukrin melis? (3 replies)
  182. Nøttebrød (2 replies)
  183. Cottage cheese? (3 replies)
  184. Tapas? (5 replies)
  185. Tofu? (1 replies)
  186. Brownies, finnes det en lavkarbovariant? (5 replies)
  187. Vaniljesukker vs vaniljepulver (27 replies)
  188. Pizzabunn... (2 replies)
  189. Kreolsk Kyllingsalat? (3 replies)
  190. Varm sjokolade? (6 replies)
  191. Cola zero/cola light (3 replies)
  192. Spent på om dette blir noe godt (Pannekaker) (7 replies)
  193. Sjokoladeprinsen (2 replies)
  194. Tyggis (0 replies)
  195. Forskjellen mellom fiberhusk og pofiber ... (5 replies)
  196. Er noe sjokolade tillatt? (8 replies)
  197. Engergibarer (9 replies)
  198. brødform (3 replies)
  199. Bakeerstatninger (16 replies)
  200. Nannahs gode vafler, med en vri? (2 replies)
  201. Hva er det i kyllingkjøttdeig fra rema?? (29 replies)
  202. Soyaprotein? Trengs det? (5 replies)
  203. Flettebrød (0 replies)
  204. Inulin? (4 replies)
  205. Erstatning for potetgull/chips? (27 replies)
  206. Butterdeig? (22 replies)
  207. Øl (3 replies)
  208. Kokosmel (5 replies)
  209. Popcorn? (8 replies)
  210. Hva med vårruller? (12 replies)
  211. MTC olje (2 replies)
  212. Er det forskjell på bruk av div. proteinpulvere? (3 replies)
  213. Dadler (3 replies)
  214. Lapper med kokosmel (8 replies)
  215. Alternativer til egg ved allergi? (2 replies)
  216. Fløtekaffe med kanel (2 replies)
  217. Selskapsmat (4 replies)
  218. Hvilke produkter kan man spise?? (9 replies)
  219. Er dette lurt å spise på ketolyse? (1 replies)
  220. Hva syntes dere om å telle kcal? (5 replies)
  221. Omelett (3 replies)
  222. Dreamfields pasta (12 replies)
  223. Redd for å spørre, men ang Melange og Tine smør ... Hvorfor? (7 replies)
  224. kokosmel (3 replies)
  225. Gratenger (av f.eks brokkoli) (5 replies)
  226. Kan jeg spise spekeskinke, agurk, paprika og ost til lunch? (5 replies)
  227. Lavkarbo horn..? (2 replies)
  228. Vafler med mandelmel (1 replies)
  229. Surgjære rotgrønnsaker? (4 replies)
  230. Lavkarbobrød i brødmaskin uten gjær og glutenmel? (8 replies)
  231. Verdens beste lavkarbobrød? (0 replies)
  232. Meirerismør til steking? (lchf) (27 replies)
  233. Fikk ikke tak i kokosmel! (2 replies)
  234. Kakao-utfordring fra meg (8 replies)
  235. Kjøttdeig vs karbonadedeig (13 replies)
  236. Komfyr ute av stand (1 replies)
  237. Smør på Fedon (6 replies)
  238. Vil ha tak i Cloetta sjokolade (5 replies)
  239. Hvetekim og pannekaker (0 replies)
  240. Lavkarbo-lapskaus? (1 replies)
  241. Te (11 replies)
  242. Bokhvetemel (5 replies)
  243. Hvilken olje kan jeg bruker i frityrstekeren min? (9 replies)
  244. Gul cheddar? (1 replies)
  245. Kruskakli (1 replies)
  246. Tips til hvordan jeg kan få i meg cocosa (9 replies)
  247. Angående first price bacon (19 replies)
  248. Angående karber i linfrø (2 replies)
  249. Søtpotet (6 replies)
  250. Spørsmål om bær (0 replies)