View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter
Sider :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
- Cavalier sjokolade på ketolysekuren? (4 replies)
- Sukkerfri sjokolade (4 replies)
- Sukrinmelis (10 replies)
- Kakao, hva er antall gram per t-skje? (3 replies)
- Ketosemat? (6 replies)
- I stedet for poteter? (7 replies)
- Fenalår og spekemat, lavkarbo? (9 replies)
- Jeg lurer på en ting (ang. tomatsuppe) (8 replies)
- Eggemelk..... (3 replies)
- Mais (7 replies)
- Hardkokt egg, med eller uten skall? (6 replies)
- Den der pavlovakaka ... (2 replies)
- Fedon Lindberg-brød på Rema 1000 (44 replies)
- Shaker (2 replies)
- Atkins-barer (2 replies)
- Baconcrisp (2 replies)
- Linfrøolje (11 replies)
- Karber i tomatpuré? (39 replies)
- Tomatsuppe? (3 replies)
- Ribbe - tilbehør? (0 replies)
- Kunstig søtning (12 replies)
- Del deres beste oppskrifter med mandelmel....Jeg trenger inspirasjon og tips (4 replies)
- Har masse fløte og egg igjen.. Tips?? (4 replies)
- Enkel og kjapp frokost (12 replies)
- Meierifrie sauser (17 replies)
- Soyaprotein. Hjelp ... (1 replies)
- Linfrø vs. linfrø (4 replies)
- Hva gjør jeg feil? (10 replies)
- Blomkål? (7 replies)
- Trenger råd om biffmiddag (11 replies)
- Frukt (22 replies)
- Male nøtter til mel - hva bruker man? (5 replies)
- PEA sjokolade (0 replies)
- Lavkarbo øl eller rødvin til julematen? (2 replies)
- Fruktose ikkje bra? (2 replies)
- Hvem er best? (Oppskrift på kokosboller) (3 replies)
- Fudge (2 replies)
- Trondheim er et u-land! (10 replies)
- Stevia (3 replies)
- Brente mandler med sukrin? (5 replies)
- Sopps Pluss-lys spagetti med 11% fiber (2 replies)
- Olje egnet til majones-laging (6 replies)
- Egg toddy (1 replies)
- Xylitol (5 replies)
- Trøblete marsipan (3 replies)
- Bakemix (0 replies)
- Pressing av sylteflesk (2 replies)
- Alternativ til Heistad? (5 replies)
- Hvorfor skolde mandlene? (12 replies)
- Lavkarbobrød UTEN laktose og egg - anyone? (2 replies)
- Oppskrift på lavkarbo syltetøy? (8 replies)
- Sukrin (1 replies)
- De sunneste julepølsene (40 replies)
- "Kald" Sukrin (2 replies)
- Pasta (3 replies)
- Candarel i staden for melis i ostekake?? (3 replies)
- Sukséterte? (2 replies)
- Lefse? (2 replies)
- Hvilke koteletter er best? (4 replies)
- Berlinerboller? (7 replies)
- Proteinbrød uten gluten, hvor får jeg tak i? Oslo.... (1 replies)
- Ketchup? (3 replies)
- KJøttfarser og kjøttdeiger, en oversikt. (2 replies)
- Eggehvitepletter - lavkarbo-potensiale? (5 replies)
- Vaniljekrem i ovn (0 replies)
- Farlig å spise for mye bringebær? (21 replies)
- Gjær? (18 replies)
- Helt ny. Hjelp!!!! (1 replies)
- Weight watchers-mat (3 replies)
- Dårlig hvitløk (0 replies)
- Knekkebrød oppskrift, hvor mye karbo? (3 replies)
- Suksessbomber (0 replies)
- Coleslaw (4 replies)
- Innbakte pølser (9 replies)
- Hva kan jeg bytte ut med? (9 replies)
- Har laget peppermyntestenger ... (22 replies)
- Røkt mat mindre bra? Hvorfor? (3 replies)
- Valnøtter (4 replies)
- Lage sjokoladekonfekt med Cocosa (3 replies)
- Ketolysekur og blomkålsuppe (3 replies)
- McDonalds cheeseburger ... (7 replies)
- Proteinshake? (3 replies)
- Opphakket chili på glass med oppskrift på baksiden? (2 replies)
- Hvilken rødvin til gløgg? (9 replies)
- Eggeplommer til overs (5 replies)
- Vaniljepulver (1 replies)
- Ferdigsauser (7 replies)
- Pofiber (7 replies)
- Billigst fløte?? (2 replies)
- Et pølsespørsmål (1 replies)
- Kål (2 replies)
- Basisoppskrift på sjokoladetrekk? (1 replies)
- Jul, akvavit og rakfisk (1 replies)
- Iherb shoppingtips? (24 replies)
- Hjemmelaget brus/ingefærøl/vørterøl, søtet med Stevia, er det OK ..? (1 replies)
- Din beste fiskeoppskrift! (49 replies)
- Toro melblanding (1 replies)
- Karamellisering med Sukrin? (9 replies)
- Hjemmelaget peanøttsmør? (14 replies)
- Hvorfor bruker så mange kunstig søtning? (56 replies)
- *Viktig* Regal Kruskakli har mere kh enn du tror (5 replies)
- I den søte juletid (1 replies)
- Lage vaniljesukker selv (7 replies)
- Kanelkubbe (4 replies)
- Saus-oppskrifter ..? (4 replies)
- Hvordan finne oppskriften (5 replies)
- Kokosmel (3 replies)
- Oppskrift på brød/knekkebrød uten egg, nøtter og meieriprodukter? (1 replies)
- Cocosa på salg :-) (7 replies)
- Fant en oppskrift på pølsegryte, men har ett spørsmål. (4 replies)
- Tyrkisk Yoghurt (14 replies)
- Kyllingvinger..? (12 replies)
- Glutenmel (3 replies)
- Erstatning for Bake Pro? (3 replies)
- Spekulasi til Jul (1 replies)
- Oppskrift på tomatsuppe (5 replies)
- Kan man fryse hjemmelaget rødkål? (2 replies)
- Soyamel vs keto bakemix? (6 replies)
- Julekakeoppskrifter (2 replies)
- Har mye egg som må brukes opp :) (6 replies)
- Ryvita m Sunflower seeds&Oats? (1 replies)
- Søker informasjon om Dalblads bakepro (0 replies)
- Sitronsaft - hvor mange karbohydrater? (2 replies)
- Helsekostbutikk i Trondheim (4 replies)
- Smør (7 replies)
- Sukrin/Splenda (1 replies)
- Bruk så mange forskjellige søtningsmidler du kan finne (1 replies)
- Heistad syltetøy (10 replies)
- Blir ikke sulten - cocosaens "feil"? (18 replies)
- Doktorgrad lavkarbobrød (4 replies)
- Frysing av kremfløte? (12 replies)
- Sliter bra med oppskrifter (6 replies)
- Vi som ikke takler JBK!!!! (3 replies)
- Jbk-Finnes noe annet tykningsmiddel vi kan bruke? (7 replies)
- Fiberhusk (4 replies)
- Lyst på noe godt(trenger tips) (1 replies)
- Hasselnøttkrem (4 replies)
- Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør (0 replies)
- Gir snart opp her(trenger tips om oppskrifter) (7 replies)
- Lavkarbo - brød (14 replies)
- Logisk? (1 replies)
- Skinke vs salami (2 replies)
- Oppskrift på stekt ostekake? (4 replies)
- Protein Plus Pancake Mix (0 replies)
- Alternativ til smør? (6 replies)
- Alle disse søtningsmidlene (19 replies)
- NYbegynner spørsmål (1 replies)
- Hva slags pålegg kan man spise på lavkarbo? (5 replies)
- Nybegynner så det holder! :D (6 replies)
- Kokosolje på nett? (5 replies)
- Butternut Squash. (6 replies)
- Fiberhusk på nett? (4 replies)
- Hvilken stevia? (7 replies)
- Jevning til saus til lammefrikasse (2 replies)
- Tomatsild til jul! (1 replies)
- Diabetes + lavkarbo = ? (2 replies)
- Nybegynner lurer på dagens kost.... (3 replies)
- Dehydrert brød/knekkebrød (0 replies)
- Oppskrift lavkarbo-lussekatter? (17 replies)
- Kålrot (16 replies)
- Kjøtt til kjøttdeig? (4 replies)
- Kan man spise dette? (3 replies)
- Sukrin (1 replies)
- Pannekaker og Fiber Husk (1 replies)
- Ølpølser? (6 replies)
- Smelte søtning? (3 replies)
- Tilbehør til taco (4 replies)
- Croissants (7 replies)
- Oppskrift på Proteinsmoothie cappucino?? (0 replies)
- Flere som opplever "rar" smak på blomkålen? (5 replies)
- manitoba creme ? (2 replies)
- Soya- eller mandelmel? (0 replies)
- Mat uten egg (2 replies)
- Oljer (1 replies)
- Rakfisklag, uten lompe og flattbrød? (7 replies)
- Kostfiber og kh (6 replies)
- Fryse frukt til smoothie? (4 replies)
- Soyaflak (2 replies)
- Lammefrikasse lavkarbo oppskrift - noen som har ? (0 replies)
- Hvilken kunstig søtning har minst kh? (2 replies)
- Hvor mye Splenda (0 replies)
- Frityrgryte (5 replies)
- Kan noen gi meg næringsinnholdet fra eldorado/heistad vaniljesaus? (3 replies)
- Noe godt... bake? (3 replies)
- Gravet laks - alternativt søtningsmiddel (1 replies)
- Kremfløte vs matfløte? (17 replies)
- Handleliste (5 replies)
- Et spørsmål om bytte av hvetemel i en oppskrift (0 replies)
- Bakemiks (3 replies)
- Soyaprotein vs soyamel (3 replies)
- Sukkerfrie kokosboller på IKEA (3 replies)
- Hvilke meltyper bruker man? (1 replies)
- Macadamianøtter i Drammen ... (4 replies)
- Hvilken eplekake er best? Tips please. (5 replies)
- Dip til Artisjokk? (1 replies)
- Hvilket søtningsstoff er best/sunnest? (7 replies)
- Litt hjelp? (Forslag til mat) (3 replies)
- Kruskakli (2 replies)
- Spis deg slank oppskrifter? (0 replies)
- Kan man lage marsipan slik? (2 replies)
- Protein brød (1 replies)
- Kan oopsier fryses? (1 replies)
- Oppskriftshjelp (2 replies)
- oppskrift med cottacge cheese (1 replies)
- Sursøt saus (2 replies)
- Lavkarbogrønnsaker etter pris og tilgjengelighet (3 replies)
- Hjelp til tilbehør (4 replies)
- Avocado -- bruker vi til ? (8 replies)
- Trenger råd om saus og tilbehør (1 replies)
- Fryse ferdige middager ++ (1 replies)
- Hva er lurt å ha liggende? (8 replies)
- Melk? (3 replies)
- Hvilken salat er "best"? (8 replies)
- Møllerens bygg- og hveteris & fedon (3 replies)
- Hvor lenge holder osteknekkisene? (3 replies)
- FiberStrø/FiberSprinkle (2 replies)
- Thailand Santa Maria Coconut Milk (5 replies)
- Lettgelé, hvor får man tak i? (13 replies)
- Grytekjøtt av lam med bein (1 replies)
- Steketid på lammelår (5 replies)
- Røkt laks (7 replies)
- Hvordan skal en avokado kjennes ut? (16 replies)
- Hot kyllingsuppe fra TINE (10 replies)
- Matvarer som ikke krever forberedning (7 replies)
- Brød: bakepulver? for mye linfrø farlig? (1 replies)
- Kaffe med smak (0 replies)
- Noen som vet om en oppskrift på kokoskuler? (1 replies)
- Aromatisert kaffe (5 replies)
- Spørsmål om baconsnacks (1 replies)
- Fryse guacamole? (3 replies)
- Svart vaniljepulver (5 replies)
- Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere? (13 replies)
- Biff chop chuey på kinarestauranter (0 replies)
- Mye KH i "potet"salat av blomkål? (6 replies)
- Tacokrydder (6 replies)
- Handleliste-ketolysekuren (7 replies)
- MedisterDEIG mulig å få tak i? (25 replies)
- Hvilket knekkebrød har færrest karbo per skive? (4 replies)
- Hva kan jeg drikke? (16 replies)
- Hva er canadian bacon? (8 replies)
- Salathjelp (7 replies)
- Umulig å få tak i spisskål? (1 replies)
- Høstmat (3 replies)
- Helgekos ... (11 replies)
- Erstatte bakemiks? (6 replies)
- Hemp Protein i matlaging (6 replies)
- Karber i lungemos? (27 replies)
- Handleliste!? (2 replies)
- Kesam? (4 replies)
- Annen "crunchy" snacks (1 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.